U DESET MINUTA

Trik za sunčanje Ivane Banfić

01.07.2013 u 09:23

Bionic
Reading

Pjevačica Ivana Banfić ima savršenu figuru, a kako i ne bi kada je zagovornica zdravog života, aktivnog odmora i zdrave hrane. Zanimalo nas je kako se njeguje ljeti, što jede te koji je njezin trik za sunčanje s obzirom ne to da ne voli izležavanje na plaži

'Ima jedan super gel na prirodnoj bazi koji sam nedavno otkrila, a zovem ga pekmez. Od njega pocrniš za deset minuta, nema zaštitu, no ja ga kombiniram sa zaštitnom kremom', rekla je Ivana.

Osim čudotvornog gela i kreme za sunčanje, Ivana na plažu ne ide bez šešira, sunčanih naočala i parea. Kosu njeguje zaštitnim maskama makadamija, a odmah nakon ljetovanja ide frizeru.

Hit modni komad ljeti su za nju kratke hlače ili pareo, na koje kombinira majice i topiće i, naravno, japanke. Sve od prirodnih materijala.


Zgodna pjevačica otkrila nam je da ljeti jede laganiju hranu, uglavnom salate na sve moguće načine, morske plodove, puno povrća i voća te hladne napitke i prirodne sokove, ali i neizbježni sladoled. Ovo ljeto u svim morskim blagodatima uživat će na Mljetu, i to krajem kolovoza kada na godišnji odmor ide s obitelji.