HOME BEAUTY

Trik za glatku kožu kakvu još niste imali

16.10.2013 u 09:28

Bionic
Reading

Jedan dan maženja u spa centru mogao bi vas stajati malo bogatstvo, opuštanje u vlastitom domu stajat će vas samo malo vremena

Zar nije ljepše biti sam svoj majstor? Volite li i vi sami pripremati svoje spa proizvode? Ako tražite malo luksuza primjerenog vašem budžetu, Ordinacija.hr ima spas za vas.
Piling od morske soli

Vjerojatno zvuči prejednostavno, ali sve svjetske dive idu na spa tretmane kako bi ovim pripravkom očistile i osvježile svoju kožu. Sol djeluje prirodno, odstranjujući mrtve stanice kože, nakon čega ona ostaje svježa i glatka, a za mladenački izgled pobrinut će se biljke i ulja koja se dodaju u piling.

Što je potrebno:
Morska sol
Ulje jojobe
Limun
Eterično ulje po vašem izboru
Staklena posuda

Priprema:

Uzmite jednaku količinu soli i ulja jojobe te stavite u posudu. Svaki piling možete držati u zatvorenoj posudi do dva tjedna, dakle, možete napraviti količinu po svojoj želji. Promiješajte sol i ulje te naribajte koru limuna (samo žuti dio). Na kraju dodajte par kapi esencijalnog ulja po izboru. Promiješajte sastojke i spremno je za korištenje.

Masirajte polaganim kružnim pokretima i uživajte u mirisu odabranog ulja. Nakon što ste obavili posao, napunite kadu vodom, dodajte par kapi ulja kako bi se koža potpuno isprala i omekšala. Više o spa tretmanima pročitajte na stranicama Ordinacija.hr