MODNA PARADA

Tri stajlinga Meghan Markle za zadnji dan turneje: Vratila se omiljenim skupocjenim modnim imenima

31.10.2018 u 11:46

Bionic
Reading

Velikoj međunarodnoj turneji Meghan Markle i princa Harryja konačno je došao kraj, a prije nego što su se uputili natrag u London, vojvode od Sussexa čekalo je još nekoliko zakazanih službenih dužnosti koje je trebalo ispoštovati. Čevrtog i posljednjeg dana na Novom Zelandu Meghan je promijenila tri različite i vrlo prigodne odjevne kombinacije kojima je zaključila svoju modnu avanturu po Australiji i Oceaniji

Posljednjeg dana njihove 16-dnevne međunarodne turneje Australijom i Oceanijom princ Harry i Meghan Markle posjetili su Rotoruu, grad smješten na istoimenom jezeru, poznatom po geotermalnim izvorima i maorskoj kulturi, gdje su posjetili lokalne stanovnike maorskog sela Te Papaiouru Marae. Maori su vojvodama od Sussexa poželjeli srdačnu dobrodošlicu te im za uspomenu poklonili tradicionalne ručno pletene plašteve koji imaju ulogu zaštititi ih i dati im snagu.

Meghan je plašt odjenula preko ležerne tamnoplave haljine s potpisom britanske dizajnerice Stelle McCartney, koja je lijepoj vojvotkinji dizajnirala haljinu koju je odjenula za svečanu večeru na dan vjenčanja. Cjelokupan stajling Meghan je upotpunila salonkama u istoj boji s potpisom njezina omiljenog dizajnera cipela Manola Blahnika, naušnicama s potpisom brenda Boh Runga i ogrlicom brenda Kiri Nathan.

  • +6
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Nakon održane ceremonije i svečanog ručka u njihovu čast princ Harry i Meghan su se uputili u Park prirode Rainbow Springs i posjetili centar za liječenje kivija kako bi naučili nešto više o tim egzotičnim životinjama koje su ujedno i nacionalni simbol Novog Zelanda, a potom su prošetali centrom Rotorue gdje su se pozdravili s mještanima i primili njihove poklone.

  • +11
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Umjesto kreacija s potpisom novozelandskih dizajnera lijepa trudnica ovog puta se odlučila za tamnoplavu majicu i plisiranu midi suknju s potpisom jedne od njezinih najdražih modnih kuća - Givenchy. Podjsetimo se, dizajnerica etablirane francuske kuće Clare Waight Keller za lijepu je vojvotkinju od Sussexa dizajnirala prekrasnu vjenčanicu koju je Meghan nosila na svečanoj ceremoniji u crkvi.

Elegantni stajling upotpunila je našnicama s potpisom brenda Boh Runga i istim tamnoplavim Manolo Blahnik salonkama koje je nosila ranije toga dana.

  • +12
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Za kraj velike međunarodne turneje Meghan i Harry su posjetili Redwoods Treewalk Rotorua, brdovito šumsko područje koje svojom ljepotom privlači brojne zaljubljenike u prirodu, planinare i bicikliste. Dugačkom stazom koja vodi kroz šumu drveća, od koji su neka stara i 117 godina, prošetali su i Meghan i Harry, a Meghan je za šetnju odjenula traperice brenda Mother, istu Givenchyjevu majicu koju je nosila ranije toga dana te crne balerinke s potpisom brenda Birdies Black, ogrnuvši se Harryjevom tamnoplavom jaknom s potpisom skandinavskog brenda Norrøna.

  • +37
Meghan Markle - svi stajlinzi s australske turneje Izvor: Profimedia / Autor: Tportal montaža