POKORILE CRVENI TEPIH

Tri sasvim različite haljine, a svaka drsko ističe obline

29.08.2016 u 18:42

  • +29

Ljepotice na MTV Video Music Awards

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Dodjela glazbenih nagrada MTV-a održala se u njujorškom Madison Square Gardenu, a slavne dame kao da nikada prije nisu uložile toliko truda kako bi naglasile svoje obline, posebno Beyonce, Kim Kardashian i Nicki Minaj

Beyonce je poput prave dive koja zna što želi odabrala haljinu s kojom je nemoguće ne biti u centru pažnje. Osim što je zapravo prozirna, prepuna je sjaja, kroja koji naglašava svaki centimetar tijela i ima krila od delikatnog perja kao vrhunac kreacije. Dizajnirao ju je Francesco Scognamiglio i iz ovogodišnje je jesenske kolekcije. Naravno, nitko nije odolio malenoj Blue Ivy koja je hodala uz majku u raskošnoj haljinici, ali ipak je imala tenisice kako bi joj bilo udobno.


Kim Kardashian oduvijek je voljela naglašavati svoje obline, a čak je postigla mini revoluciju zbog oble stražnjice koja je odjednom postala poželjna. Otkako je smršavjela nešto više od 30 kilograma tijekom ove godine, uživa u novoj liniji pa ne čudi da je odabrala mini haljinu i istaknula sve što može.

Cijeli je stajling bazirala na pripijenoj haljini koja zbog podstave djeluje mokro pa je takva i frizura. Nabrani materijal naprijed dodatno naglašava slavne obline jer izazovna haljina Johna Galliana ostavlja dojam kao da grli njezinu figuru. Seksi look Kim je upotpunila jednostavnim štiklama Manolo Blahnik i pustila da fit noge budu u prvom planu.


Čista suprotnost Kiminom stilu bila je Nicki Minaj, ali i ona je uživala u haljini koja je jedva izdržala njezinu putenost. Dok je Beyonceina haljina bila upečatljiva zbog sjaja i perja, Kimina seksi u naoko mokrom izdanju, trudna Nicki je seksepil istaknula u kreaciji brenda Bao Tranchi. Upečatljiv dizajn naglašava grudi, a u donjem dijelu nazire se silueta kroz proziran materijal.

??

Fotografiju objavljuje Nicki Minaj (@nickiminaj)