KAKO IH NOSITI

Tri modna trenda koja će obilježiti ovu sezonu

09.10.2015 u 08:24

Bionic
Reading

Hladniji dani su već stigli pa ako tragate za uvijek dobrodošlim osvježenjima kojima ćete se osvježiti svoju garderobu, nabavite nešto od triju najtraženijih tkanina ove jeseni

Odjeća od vječitih tkanina poput tvida, baršuna i kože zavladala je modnom scenom!

Zaljubljenice u modu oduševit će i velika mogućnost različitih kombinacija koju dopuštaju ova tri materijala. Osim toga, odjeća od ovih efektnih tkanina fantastično izgleda inkorporirana u slojevite stylinge, idealne za promjenjivu jesen. Zato prije nego što krenete u šoping, prekopajte mamin ili bakin ormar, tko zna, možda pronađete neku iskoristivu krpicu.


Tvid

Ova meka tkanina kao stvorena je za jesen i zimu. I definitivno nije rezervirana samo za ured! Bez obzira odlučite li se za ultramodernu midi suknju ili raskošne jakne i ogrtače, izgledat ćete kao djevojka s modne piste. A da tvid nije nimalo dosadan, najbolje dokazuju modne ikone Amal Clooney, Sienna Miller i Diane Kruger.


Koža

Već nekoliko sezona odjeća od kože je apsolutni must have i više je ne nose samo rokeri. Fashionistice poput Kendall Jenner, Selene Gomez ili Emmy Rossum vrlo rado nose kožu i u dnevnim prigodama. S crnim kožnim hlačama ili minicom nećete nikad promašiti, a ako ste spremni za modna eksperimentiranja, odvažite se za nešto drukčije: kožni kombinezon kakav je npr. nosila Olivia Palermo ili za bajkersku jaknu u nekoj upečatljivoj boji poput efektne crvene kožne jakne kakvu je nosila Rosie Huntington-Whiteley.



Baršun

Ova meka, podatna tkanina savršena je za jesenske hladne dane. Baršun donosi dašak glamura pa ne čudi što su se mnoge slavne ljepotice prošetale po crvenom tepihu u takvim opravicama poput Julianne Moore (u predivnoj kreaciji Saint Laurenta na premijeri filma 'Freeheld'), Cheryl Fernandez Versini i Diane Kruger. Popularni street style brendovi u svoje su kolekcije uključili kreacije od baršuna pa ako se odlučite za sako ili hlače od ove tkanine, bit ćete totalno trendi.