PROFINJENE PRINCEZE

Tri lijepe dame s monegaškog dvora osvajaju modnim stilom

12.09.2015 u 09:00

  • +19

Trendi dame s monegaškog dvora

Izvor: tportal.hr / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Elegantnim plemkinjama s monegaškog dvora, princezi Carolini od Hanovera i njezinoj lijepoj kćeri Charlotte Casiraghi koje zadivljuju svojim modnim stilom gdje god da se pojave, pridružila se i zanosna Talijanka Beatrice Borromeo, nasljednica ugledne aristokratske obitelji koja se ljetos udala za Carolinina sina

Dame iz te europske kneževine, princeza Carolina i Beatrice, nedavno su se našle i na top ljestvici najbolje odjevenih žena Vanity Faira u društvu ikona stila plave krvi poput saudijske princeze Ameerah al-Taweel, tajlandske princeze Sirivannavari Nariratana of Thailand, princeze Beatrice od Yorka i princeze Elisabeth von Thurn und Taxis.

Carolina od Hanovera godinama njeguje decentan modni izraz, a njezin osjećaj za gracioznost i stil joj je urođen budući da je njezina majka slavna Grace Kelly, jedna od najvećih ikona stila ikad.

Carolinu nikad nismo vidjeli u neprimjerenim outifitima ili nedotjeranu: sve na njoj je savršeno od glave do pete, od znalačkog make-upa, besprijekorne frizure pa do pomno odabranih komada odjeće s potpisom. Ova dama plave krvi zna što joj dobro stoji i toga se drži - vjerna je klasičnim krojevima i neprolaznim trendovima.

U modnim pitanjima ne zaostaje ni Karolinina lijepa kćer Charlotte Casiraghi čiji je dugogodišnji partner francuski glumac Gad Elmaleh s kojim ima sinčića Raphaela. Ljepota plemkinje iz obitelji Grimaldi oduševila je i kuću Gucci koja ju je angažirala kao zaštitno lice svoje beauty linije, a prije nekoliko godina pojavila se i na naslovnici francuskog Voguea. Atraktivna aristokratkinja bezvremenske ljepote redovito privlači pozornost na crvenom tepihu svojim fantastičnim outfitima koji dokazuju da je smisao za modu naslijedila od slavnih bake i mame.

U posljednje vrijeme mediji u stopu prate novu atraktivnu članicu monegaškog dvora, lijepu Talijanku Beatrice Borromeo, nasljednicu ugledne i imućne milanske aristokratske obitelji koja posjeduje Boromejsko otočje u jezeru Lago Maggiore na sjeveru Italije.

Stil i ljepotu Beatrice Borromeo, nove članice monegaške obitelji u koju je ušla ovoga ljeta udajom za dugogodišnjeg dečka Pierrea Casiraghija, najmlađeg sina princeze Karoline i unuka Grace Kelly, prepoznao je i talijanski Vogue. Lijepa Beatrice koju mnogi proglašavaju novom modnom ikonom s kraljevskih dvora, u Vogueu je pozirala u gothic izdanju, u elegantnim haljinama ukrašenima perjem, prozračnim tkaninama i šljokicama.

Beatrice Borromeo nasljednica je ugledne i imućne milanske aristokratske obitelji koja posjeduje Boromejsko otočje u jezeru Lago Maggiore na sjeveru Italije.

Ljepotica je pokazala svoju ljepotu u zanosnim kreacijama s potpisom Chanela, Armanija i Valentina, a svi se slažu da su dosadašnje modne ikone Kate Middleton, danska princeza Mary i kraljica Letizia dobile pravu konkurenciju.

'Trudim se biti izvan fokusa medija, no već sad sam previše izložena. Ipak, zabavlja me činjenica da ću jednog dana unucima moći pokazati svoje fotografije iz Voguea', kaže Beatrice koja je svog sadašnjeg supruga upoznala dok je studirala u Americi.