SVIMA SE DOGODI

Trenutak nepažnje: Amal Clooney plijenila je poglede u crvenoj haljini, a onda je doživjela malu nezgodu

31.10.2019 u 10:08

Bionic
Reading

Slavna odvjetnica i supruga Georgea Clooneyja, Amal Clooney, svaki put kad se pojavi u javnosti zahvaljujući svojim elegantnim stajlinzima uvijek bude glavna tema portala i modnih časopisa, no ovog puta je njezin stajling zasjenio mali gaf koji joj se dogodio na ulicama New Yorka

Lijepa supruga Georgea Clooney, Amal Clooney, ovog je puta na ulicama New Yorka viđena sama, bez svog slavnog supruga s kojim je u travnju proslavila petu godišnjicu braka, ali sva sreća pa se tu našao osobni vozač koji je Amal pritrčao u pomoć u trenutku kada je zamalo pala na cestu.

Slavna odvjetnica za ljudska prava izašla je iz automobila odjevena u prekrasnu crvenu midi haljinu na kopčanje s potpisom modne kuće Burberry, dok je na nogama imala elegantne sive štikle od brušene kože koje su joj u jednom trenutku zadale probleme.

  • +2
Amal Clooney Izvor: Profimedia / Autor: BlayzenPhotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Hodajući po nezgodnoj popločenoj cesti, Amal je u jednom trenutku krivo nagazila i izvrnula nogu. Ipak, spretna odvjetnica navikla je hodati u štiklama koje nosi na posao, ali i u privatno vrijeme pa je na iznenađenje mnogih uspjela održati ravnotežu, unatoč tome što joj je cipela spala s noge.

U pomoć je pritrčao osobni vozač obitelji Clooney koji joj je dao ruku, a lijepa odvjetnica je neposlušnu cipelu navukla na nogu i nastavila dalje kao da se ništa nije dogodilo. Sve su zabilježili paparazzi koju slavnu ljepoticu prate u stopu.

Tala Alamuddin doživjela malu nezgodu Izvor: Društvene mreže

Zanimljivo je da je istu nezgodu prije nešto manje od pet godina doživjela i Amalina sestra Tala kada se sa svoje rođendanske zabave vraćala prema autu. No, Tala nije bila spretna kao i njezina šest godina mlađa sestra, pa je zbog neravne ceste u kombinaciji s vrtoglavo visokim potpeticama završila na koljenima.