ANDREA ČERMAK

Trenutačno mi je najveći projekt dijete

12.12.2010 u 00:06

Bionic
Reading

Novopečena majka već drugog djeteta i uspješna poduzetnica Andrea Čermak otkrila nam je kako je recesija zahvatila i modni svijet i svoje blagdanske planove

'Inače volim kupovati, no u zadnje vrijeme nemam dovoljno vremena ni za što, jer imam malu bebu kojoj se u potpunosti nastojim posvetiti i koja mi je najvažniji životni projekt', rekla nam je poduzetnica Andrea Čermak, koja nije uspjela obaviti predblagdanski šoping.

Andrea nam je otkrila kako je recesija zahvatila i jedan od najvećih njemačkih modnih brandova Escada, koji su bili najavili stečaj. 'Evo, Indijci su kupili Escadu i za sada je situacija opet stabilna. Na trenutak je bilo loše, jer je trenutačno nepovoljno vrijeme za modu, no stvari su se sada vratile u normalu i opet je sve u redu.'

Andrea je otkrila kako neće nikamo otputovati za Božić, već će ga tradicionalno proslaviti s obitelji, a za Novu godinu se možda i zaputi na neko egzotično putovanje.

'Za sada još nismo ništa konkretno dogovorili, ali razmatramo par opcija, no iza Nove godine ćemo se zaputiti na skijanje, za koje također nismo odlučili gdje će biti. Volimo istraživati nova mjesta, tako da svake godine nastojimo promijeniti lokaciju', rekla nam je poduzetnica Andrea Čermak.