KAKO IH NOSITI

Trendi hlače koje pristaju svima

01.03.2017 u 00:01

  • +14

Hlače

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Sviđaju li vam se elegantne palazzo-hlače, no ni sami ne znate kako ih uklopiti u stylinge? Iako su krojem jako jednostavne, ove hit-hlače ipak nije lako nositi, no uz nekoliko trikova i neizostavnu dozu samopouzdanja u njima ćete biti zvijezda blagdanskih partyja

Kroj palazzo-hlača jako je jednostavan, no njihova dramatična silueta ipak zahtijeva malo umijeća prilikom slaganja stylinga. Najvažnije je dobro izbalansirati gornji i donji tijela jer su nogavice jako duge i široke pa je lako pogriješiti i dopustiti voluminoznom outfitu da vas 'proguta'.

Uz palazzo-hlače ravne cipele jednostavno ne dolaze u obzir - uz njih se nose štikle i tu nema kompromisa. Osim toga, visoke pete će izdužiti liniju i stvoriti iluziju vitkije figure i dužih nogu. Uostalom, na taj ćete način izbjeći to da vam se nogavice vuku po podu.

Na palazzo-hlače najbolje je nositi pripijeni gornji dio pa svakako izbjegavajte predimenzionirane majice i košulje te debela pletiva. Uz njih najbolje pristaje uska bluza ili pak majica pripijena uz tijelo.

Dugi kaput ili jakna također nisu najbolja opcija, pa radije birajte deblju kraću jaknu koja će otkriti vašu figuru.

Nemojte nikad u potpunosti prekrivati struk jer ćete djelovati deblje nego što jeste, a ako nosite sako, neka on prati liniju tijela i bude što kraći.

Kad birate ovaj model hlača, odlučite se za one visokog struka, a što se tiče volumena, najlakše ćete unijeti ravnotežu ako se odlučite na model koji sjeda točno iznad kukova.

Palazzo
-hlače pristaju svima, no najvažnije pravilo kojeg se trebate držati je da birate samo one čiji struk počinje na predjelu na kojem ste najtanji. Za ostalo se ne morate brinuti - one ćelaskati vašoj figuri i izdužiti vam noge. I imajte na umu da nijedne palazzo-hlače nisu preširoke, pa ni one najšire…