'MUST HAVE' KOMAD

Trendi čizme koje nosi Demi Moore apsolutni su hit ove sezone

16.10.2023 u 22:54

Bionic
Reading

Zgodna Demi Moore ni u svojim 60-ima ne gubi dobar osjećaj za modu te redovito briljira hrabrim modnim kombinacijama

Zgodna glumica rado eksperimentira s modom pa je bila magnet za poglede u cool stajlingu u kojem nije mogla proći nezapaženo na događanju u Los Angelesu gdje se odlučila za upečatljiv look s potpisom kuće Schiaparelli.

Iskombinirala je efektnu suknju s efektnim topom s detaljima u obliku slova S u crnoj boji (Schiaparelli), a ovaj je stajling dodatno podignula visokim čizmama u istom tonu.

  • +3
Demi Moore Izvor: Profimedia / Autor: CLINT BREWER PHOTOGRAPHY / A.I.M / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Riječ je o modelu duljine do koljena koji dominira modnim kombinacijama ove jeseni, a trendseterice već su se opskrbile svojim primjercima.

Ovo događanje osim Demi, privuklo je brojna poznata lica poput Demine kćeri, Scout, Reginu King, Taraji P. Henson , Oliviju Wilde, Natashu Lyonne, Shalom Harlow...

Cool look 60-godišnje Demi koja izgleda, složit će se svi, desetljećima mlađe, upotpunila je moćnom torbicom istog brenda koja se dobro uklopila u ovaj senzacionalni look slavne glumice.

Svoju je dugu kosu nosila s razdjeljkom po sredini i tek malo nakovrčanu, a make up je bio nenametljiv te je samo istaknuo njezinu prirodnu ljepotu.