BLACK VEIL BRIDES:

Treba nam više od šest sati da se spremimo za nastup!

14.11.2012 u 08:00

Bionic
Reading

Znate li tko su Black Veil Bridesi? Za ovim ultrapopularnim mladim Amerikancima već neko vrijeme luduju fanovi diljem svijeta, a s velikim se iščekivanjem čeka i njihov novi album zasad nepoznata naslova zakazan za 2013. godinu. Donosimo vam par zanimljivosti o ovom bendu u usponu

Ovi osebujni momci prepoznatljiva imidža dosad su objavili dva albuma, a mnogi su se obožavatelji pomalo razočarali nakon što je objavljeno da će izlazak novog materijala biti pomaknut za 2013. godinu umjesto, kako su svi očekivali, u listopadu ove godine. No, to je zapravo samo slatko iščekivanje. Naime, dečki iz benda žele baciti obožavatelje na koljena novim albumom i jako se trude oko svakog detalja.

'Rade na nečemu velikom. Zbog toga im treba vremena kako bi sve bilo savršeno. Čak su i nastupe smanjili. To će biti remek-djelo', objavio je Loudwire.com

Tko su zapravo Black Veil Brides? Osnovani su2006. godine uCincinnatiju, američka savezna država Ohio, no bend je reformiran 2009. godine u Hollywoodu. Grupu sad čine Andy Biersack, Ashley Purdy, Jake Pitts, Jinxx i Christian 'CC' Coma. Zanimljivo je da je od originalne postave ostao jedino frontman Andy Biersack. Iza sebe imaju samo dva albuma ('We Stitch These Wounds' i 'Set the World on Fire'), no broj njihovih fanova širi se munjevitom brzinom. Ponekad ih deklariraju i kao glam metal, gothic metal, emo goth, pa čak i kao melodični metalcore, no dečki ne vole te žanrovske odrednice. Za novi album kažu da će biti više okrenut punk rocku jer, kako kažu, vole iznova ispitivati svoje mogućnosti.

Evo što možda ne znate o BVB:

Njihov osebujni imidž nastao je pod utjecajem slavnih bendova poput Kissa ili Mötley Crüea, a kako bi se pripremili za nastup, momci ne kriju da im treba više od šest sati!

Član BVB Ashley (nije djevojka iako nosi to, najčešće žensko ime) u mnogim je intervjuima otkrio da su svi članovi benda bili kao tinejdžeri izloženi uvredama i maltretiranju od strane vršnjaka.

 

'Bili smo uvijek drugačiji i to je bilo dovoljan razlog da nas maltretiraju. Vjerujem da i mnogi naši fanovi imaju istu priču. Valjda su nas tako brzo i zavoljeli! Obožavamo naše fanove, oni su najbolji', rekao je Ashley
 
Black Veil Bridesi svoje fanove nazivaju BVB vojskom, a svoje ženske fanove - mladenkama!

Ponosni su vlasnici nagrade kultnog magazina Kerrrang! u kategoriji međunarodnih zvijezda u usponu.

Andy Biersack
uvršten je na 16. mjesto na top listi 50 najpoznatijih rock zvijezda.

Andy u slobodno vrijeme snima komična videa s Chanceom Klingorom koja postavlja na YouTube. Ukoliko ih želite vidjeti, samo je potrebno upisati 'Chance and Andy' u tražilicu.

Jinxx je zaručen sa Sammi Doll iz benda My Satellite

Andy je veliki obožavaltelj maslaca od kikirikija, a imao je prilike glumiti u dvije televizijske reklame, jednu reklamu je snimio za telekomunikacijskog operatera AT & T, dok je drugu reklamu snimio za kampanju u svrhu pomaganja ovisnicima o metadonu.

Black Veil Bridesi isključivo žele da ih se naziva rock bendom, nikako emo goth