NEODOLJIVI MODELI

Tražite idealan kaput? Ovo su najljepši komadi koji će vas osvojiti na prvu

14.10.2017 u 13:28

Bionic
Reading

Zimski dani su pred nama, a to znači da je došlo vrijeme da svoju garderobu obnovite barem jednim kvalitetnim kaputom koji će vas grijati u narednim hladnim mjesecima, a što je svakoj ženi najvažnije, u kojima ćete plijeniti pažnju. Pogledajte kakvi su modeli aktualni ove sezone i pronađite za sebe najljepši među najljepšima

Svjetski dizajneri priuštili su nam ove sezone pregršt razloga za slavlje i još više razloga da lakše ispraznimo kartice, jer ove zime možete birati između nekoliko modela kaputa za koje su modni znalci odlučili da će biti apsolutni hit sezone. No, na svu sreću, high street brendovi marljivo izbacuju na police jeftinije alternative koje si može priuštiti šira publika i zato triput hura za njih!

Bilo da se odlučite za kaput s dizajnerskim potpisom ili onaj iz trgovina ulične mode, morate znati kakav model tražite. Iako su neke dame suzdržane kad su u pitanju trenutni trendovi te biraju klasične, svevremenske kapute neutralnih tonova, one odvažnije ove sezone uistinu mogu birati između nekoliko efektnih i drugačijih modela.

Pa, krenimo redom. Da biste znali što tražite, prvo što morate jest vidjeti što nam dizajneri plasiraju.

1. Karirani kaputi

Osamdesete su doživjele grandiozni povratak, a karirani kaputi i sakoi definitivno su najpopularniji komadi u koje se isplati uložiti. S kariranim kaputom zasigurno nećete pogriješiti. Podjednako se dobro uklapaju u casual i elegantne varijante, a izbor je uistinu širok. Za sve one dame koje u ormaru imaju većinom crnu odjeću, karirani kaput s dozom žute ili ružičaste u sebi pravi je način da podignete svaki svoj stajling.

2. Crveni kaputi

Crvena je znanstveno dokazano najsenzualnija boja koja privlači poglede, stoga zašto ne odabrati crveni kaput kako biste bili sigurni da ćete biti primijećeni što god ispod njega odjenuli. Crvena je ove sezone najtrendi boja koja dominira modnom scenom, bilo da je riječ o odjeći ili obući. Ako vam je dosadila crna, smeđa i bež, počastite se jednim crvenim kaputom koji će vas, ako je vjerovati znanstvenicima, transformirati u pravu zavodnicu.

3. Plišani kaputi

Što kažete na plišani kaput? Mekano i toplo prve su asocijacije kada nam netko spomene plišane kapute. Srodni njima su vuneni kaputi koji su također efektni. Iako se mnogi neće odlučiti za njih, ovi modeli su definitivno predstavnici udobne mode, a ona će zasigurno uvijek biti 'IN'.

4. PVC jakne

Osjećate li se dovoljno hrabro da svoj sivi baloner zamijenite PVC jaknom? Dokaz da su osamdesete ponovno pokucale na vrata su PVC jakne i kaputi koji su preplavili modnu scenu. Marks & Spencer i Diane von Furstenberg samo su neki od brendova koji su svoju zimsku kolekciju posvetili PVC kaputima za one najodvažnije.

Kako bismo vam pomogli u potrazi za najljepšim ovosezonskim modelima, pročešljali smo trgovine umjesto vas i pronašli kapute za svačiji ukus i džep koji će vas osvojiti na prvu. Zavirite u galeriju i potražite savršeni kaput koji ćete s ponosom prošetati ove zime.

  • +48
Kaputi za svačiji ukus i džep Izvor: Profimedia / Autor: Promo fotografije