TRENDI I CHIC

Tragate za idealnim kupaćim kostimom? Ovaj laskavi model pristaje damama svih dobi

25.06.2021 u 15:42

Bionic
Reading

Unazad nekoliko sezona, sve je u znaku ženstvenih jednodijelnih kupaćih kostima koji ističu prednosti, a uspješno prikrivaju nedostatke, pa stoga ne čudi kako njihova popularnost stalno raste

Sezona kupaćih kostima je u punom jeku pa ako ste si svečano obećali da ove godine nećete kupovati novi, nije lako održati riječ obzirom da Instagram profili it djevojaka pršte predivnim modelima koje bismo odmah preselili u svoj ormar.

Iako su bikiniji i dalje među najpopularnijim modelima, jednodijelnim kupaćim kostimima, složit će se svi, teško je odoljeti.

Zaljubljenice u modu dobro znaju koliko je iscprljujuća potraga za kupaćim kostimom koji savršeno pristaje, a ako ste nedavno zavirili u Instagram profil poznate blogerice Alexandre Pereire, onda ste zasigurno primijetili predivan model s potpisom španjolskog brenda Kalk koji je sve očarao.

Jednodijelni kupaći kostim od svjetlucave tkanine u boji mente laskavog kroja izgleda vrlo chic bez obzira imate li 20 ili 50.

  • +17
Laskavi modeli kupaćih kostima i bikinija Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Riječ je o bezvremenskom kroju s naglašenim košaricama koje ističu poprsje, a zahvaljujući visoko rezanim prorezima sa strane, noge čini duljima i vitkijima.

Ovaj lijepi kupaći kostim u kojem ćete zasigurno biti zapaženi na plaži ili pored bazena dolazi i u nježnoj ružičastoj te lijepo pristaje i brinetama i plavušama.