IKONA STILA

Torba koju je dizajnirala Meghan Markle rasprodana je u rekordnom roku: Na eBayu je preprodaju po tri puta većoj cijeni

13.09.2019 u 15:05

Bionic
Reading

Vojvotkinja Meghan Markle jučer je predstavila svoju ekskluzivnu kolekciju koju je osmislila u suradnji s četiri modna brenda, a samo nekoliko sati nakon što je kolekcija stavljena u prodaju torba koju je vojvotkinja dizajnirala za brend John Lewis planula je brzinom svjetlosti

Meghan Markle groznica poharala je svijet. Svi govore o ekskluzivnoj kolekciji odjeće i modnih dodataka koje je vojvotkinja od Sussexa dizajnirala u suradnji s brendovima Jigsaw, Marks & Spencer, John Lewis i Misha Nonoo. Vojvotkinja je svoju 'Smart Set' modnu liniju osmislila kako bi potpomogla dobrotvornoj organizaciji Smart Work koja ženama u potrazi za poslom osigurava svu potrebnu odjeću i modne dodatke.

Dugoočekivana kolekcija nekadašnje glumice konačno je stigla u prodaju. Zamisao je da se za svaki prodani komad iz kolekcije još jedan isti takav donira dobrotvornoj organizaciji čiji je Meghan Markle pokrovitelj, a čini se kako je ovaj modni eksperiment lijepe vojvotkinje urodio plodom, obzirom da se kolekcija rasprodala brzinom munje.

  • +3
Meghan Markle Izvor: Mega Agency / Profimedia / Autor: James Whatling

Uvjerljivo najpoželjniji komad iz kolekcije je kožna tote torba koju je Meghan dizajnirala za brend John Lewis. Elegantna basic torba koja se prodavala po cijeni od 109 funti rasprodala se u svega nekoliko sati od puštanja u prodaju, a na eBayu se može pronaći po tri puta većoj cijeni.

38-godišnja vojvotkinja dizajnirala je ukupno pet komada - Marks & Spencer haljinu u plavoj i crnoj boji (£19.50), John Lewis tote torbu u crnoj i boji konjaka (£109), Jigsaw jaknu (£199) i hlače (£120) i Misha Nonoo bijelu bluzu (£125).

  • +4
Modna kolekcija Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Ferrari/Marks & Spencer

John Lewis torba na eBayu se može pronaći po cijeni od 295 na gore, dok se haljine koje je vojvotkinjs dizajnirala za Marks & Spencer prodaju po dvostruko većoj cijeni.

Modni stručnjaci ocijenili su Meghaninu kolekciju kao vrlo klasičnu i nosivu kolekciju, što i je bio prvotan cilj. Vojvotkinja je željela osmisliti odjeću i modne dodatke koji će izgledati elegantno, poslovno i udobno te će savršeno poslužiti ženama u potrazi za poslom.

Torba je savršen primjer praktičnog i elegantnog modnog dodatka u koji je moguće potrpati sve što je potrebno za razgovor za posao ili za odlazak na radno mjesto. Ima dvije duge ručke namijenjene nošenju na ramenu, jedan vanjski džep za sitnije stvari poput ključeva te unutarnji džep za vrijedne stvari kao što su novčanik i mobitel.