PEGLA GREŠKE

Brojne osude javnosti na račun svoje rastrošnosti Meghan Markle je ovog puta pokušala umiriti jeftinim stajlingom

09.09.2019 u 10:16

Bionic
Reading

Vojvotkinja Meghan Markle stigla je na finale US Opena kako bi bodrila svoju dugogodišnju prijateljicu Serenu Williams. Iako je njezin dolazak unaprijed bio najavljivan, lijepa vojvotkinja od Sussexa nije prestala okretati glave na tribinama. Iako je sjedila u VIP loži samo jedan red ispred modne ikone Anne Wintour, njezin stajling bio je taj koji je izazvao najviše zanimanja. Nakon osuda javnosti na račun svoje rastrošnosti i razmaženosti, Meghan Markle se na sportskom natjecanju pojavila u pristupačnom stajlingu, ne bi li dokazala svoju prizemnost

Možda Serena Williams nije osvojila prvo mjesto u finalu US Opena, ali je zato imala veliku podršku s tribina. Vojvotkinja Meghan Markle je prevalila put iz Londona za New York, ne bi li podržala svoju prijateljicu, no mnogi su njezin dolazak smatrali peglanjem niza grešaka koje joj je javnost zamjerila proteklih mjeseci.

Zbog žestokih osuda da su ona i princ Harry koristili privatne letove za službene i privatne potrebe, Meghan Markle je ovog puta odlučila koristiti komercijalni let, vjerojatno u nadi da će smiriti strasti. No to nije jedina stvar koju je Meghan odlučila popraviti.

Rastrošna vojvotkinja koja, otkako je postala članica kraljevske obitelji, ne prestaje podizati obrve kupovanjem skupocjene dizajnerske odjeće i modnih dodataka, je za US Open posegnula za odječom pristupačnog američkog high street brenda J. Crew.

  • +5
Meghan Markle Izvor: Backgrid USA/Profimedia / Autor: Backgrid

Vojvotkinja od Sussexa je slavnu tenisačicu bodrila s tribina u kratkoj traper haljini (790 kn) i sivom kardiganu (665 kn) kojeg je nosila prebačenog preko ramena, dok je cjelokupan stajling začinila nešto skupljim modnim dodacima - sunčanim naočalama s potpisom Victorije Beckham i torbom brenda Carolina Herrera.

Meghan je u New York sletila u nedjelju, nešto malo iza ponoći, bez pratnje supruga, princa Williama i sinčića Archieja koji je nedavno napunio četiri mjeseca.