NA HAUBI, UZA ZID

Toplo vrijeme nas tjera na seks

05.05.2010 u 07:44

Bionic
Reading

Nisu samo životinje te koje se tjeraju kad zatopli. I ljudima u proljeće provre krv, pa rade gluposti na javnim mjestima, a neki baš u takvom seksu najviše uživaju

U današnje prekrasno vrijeme brzog širenja informacija, čini se da su se ekshibicionisti raspojasali. Ne smetaju im ni čudni pogledi prolaznika, ni usputni komentari, pa čak ni pokoje hapšenje. Štoviše, ako ih je netko usnimio, imaju šansu pojaviti se na internetu i postati zvijezde pred milijunima gledatelja, pa makar na samo dan-dva, dok ih neki novi skandal ne pomete u ropotarnicu povijesti takvih filmskih uradaka.

U Dresdenu na travi nedavno su se zabavljali plavuša koja se na internetu predstavila kao 'neiskusna mišica' i njezin dečko. Jednostavno mu je otkopčala šlic, zadigla suknju i sjela na njega. Ovaj par sam je stavio svoj film na internet kako bi ga gledatelji mogli komentirati.

No, nisu samo Nijemci podivljali. U Kanadi na koncertu grupe Mötley Crüe jedna se obožavateljica zanjihala u ritmu muzike na svom dečku, dok je u Sydneyju par odlučio bolje osjetiti kucanje velikog sata na tornju, gdje su imali snošaj usred bijela dana.

U Barceloni prostitutke nude i obavljaju seksualne radnje na ulici u blizini tržnice La Boqueria, a u jednom noćnom klubu u Mallorci, svatko tko popije deset tekila, dobiva seks na pozornici. U koju god državu otišli, svugdje će se naći netko tko želi javno pokazati svoju ljubav prema partneru, na travi ili klupi u parku.