POPUT KUĆNOG OGRTAČA

Udoban i laskav kao nijedan drugi: Pronašli smo najljepše verzije najtraženijeg kaputa sezone

18.11.2022 u 17:57

Bionic
Reading

Kupnja toplog i kvalitetnog kaputa koji će dug niz godina uspješno odolijevati nametnutim trendovima jedna je od najpametnijih investicija, a takav model nesumnjivo je onaj s dodatkom pojasa

Neke podsjećaju na kućne ogrtače dok ih drugi smatraju najboljim izumom otkad postoje kaputi - modeli na vezanje stižu s brojnim prednostima.

Za razliku od predimenzioniranih modela kaputa kakvi i ove sezone dominiraju policama trgovina, verzije s dodatkom pojasa pomažu naglasiti struk i stvoriti lijepe proporcije.

U odnosu na vječni baloner, kaputi na vezanje obično nemaju vidljive gumbe, a njihov pojas obično se sastoji od iste tkanine bez kopče, zbog čega s razlogom podsjećaju na omiljene kućne ogrtače. Ovaj trend kaputa, osim što je jednostavan, nikako nije dosadan. Za razliku od mnogih drugih, modeli na vezanje ne samo da imaju posebno visok faktor udobnosti, već stvaraju sjajne proporcije jer su strukirani zahvaljujući remenu na vezanje, zbog kojeg nikada ne izgledamo glomazno ispod slojeva odjeće u hladnoj sezoni.

  • +15
Kaputi na vezanje Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Elegantan i često podcijenjen, kaput na vezanje slovi za ultimativni modni klasik koji će vas pouzdano spasiti u svim prilikama. Njegova verzija u boji devine dlake odavno je proglašena kaputom koji nikad ne izlazi iz mode, a sve zahvaljujući popularnosti koju na modnoj sceni godinama uživaju modeli s potpisom talijanske kuće Max Mara.

Osim odabirom kaputa s remenom u boji devine dlake, za nekoliko nijansi svjetlije verzije također se isplati uzeti u obzir jer djeluju podjednako skupocjeno i bezvremenski. U mekim tonovima bež i bijele boje, kaputi s dodatkom remena podjednako krase police trgovina, kao i tipične crne verzije.

U večernjim prilikama kaput s remenom uspijeva zablistati s haljinom slip kroja i visokim potpeticama, a u odnosu na brojne modele koji ove sezone krase police trgovina, osobito laskaju figuri i pristaju različitim tipovima ženskog tijela.