ISKORISTITE SNIŽENJA

Tople i trendi veste po povoljnim cijenama

25.01.2016 u 08:00

  • +21

Trendi pletiva na popustima

Izvor: Promo fotografije / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Udobna pletiva, odjevni su komad koji je čest odabir u hladnijim mjesecima. Kao i proteklih sezona, široki modeli ugodnih tekstura posebno se izdvajaju, a uz uvijek primamljive zimske popuste dolazak do prelijepog pletenog komada nikad nije bio laganiji

Uz visoke čizme i tople bundice od ekokrzna, na velika modna vrata ponovno su zakucala udobna pletiva koja će odlično izgledati u dnevnim i svečanim izdanjima.

Za svakodnevan izgled topla vesta ili kardigan odlično će izgledati uz par dobrih traperica i vječne bijele košulje, a u večernjim će satima super djelovati uz dodatak zanimljivog, svjetlucavom broša ili remena kojim ćete naglasiti struk.

Ove su godine posebno zanimljiva pletiva od debele vune i s rupicama i uzorcima. Također, ove sezone prednjače predimenzionirani modeli koji djeluju poput haljine.

Mogućnosti za nošenje vesta su mnogobrojne, a na vama je da odaberete model koji ćete moći kombinirati. Na aktualnim zimskim popustima potraga za lakša.

No valja imati na pameti da sva pletiva, ma koliko dobro izgledala, i nisu tako lagana za nošenje. Tu se prvenstveno misli na često oštre vunene materijale koji na osjetljivoj koži mogu izazvati neželjene reakcije poput crvenila i svrabeža. Kako biste to izbjegli, ne zanemarite isprobavanje vunenog komada prije kupnje.