VIŠE OD 3000 NASLOVA ČEKAJU NA TEBE

Top naslovi koji će te ovo ljeto prikovati uz knjigu

09.07.2020 u 09:25

Bionic
Reading

Svi možemo priznati kako nismo samo jedno ljeto proveli uz najčitanije knjige, odnosno bestsellere. Nebrojene ljetne maštarije potekle su upravo tijekom neograničenog upijanja najboljih ljubavnih romana, a napetost nikad nije bila veća nego kada bismo se uživili u dobar kriminalistički roman

Bazzar u svojoj ponudi ima više od 3000 naslova iz područja beletristike, knjiga za mlade, tinejdžere, ljubavnih romana, kriminalističkih romana, publicistike itd.

Dobra vijest je što te na najbolje romane, nove knjige 2020. i na najčitanije knjige čeka super popust do 40%.

Iskoristi priliku, dok ti mi otkrivamo koji su bestseleri nama zapeli za oko.

Jedna od najboljih knjiga svih vremena svakako će biti i Luka Modrić knjiga, odnosno, autobiografija ovog poznatog nogometaša.

Žene koje trče s vukovima također spada u jednu od najboljih i najčitanijih knjiga u 2020. Mostovi okruga Madison knjiga je koja je vječni klasik, kao i film. Priča o zaljubljivanju domaćice i fotografa nepresušni je izvor ljubavne inspiracije.

Već naraštajima čitateljice i čitatelji zaljubljuju se u sestre March i Male žene, najomiljeniji i najdugovječniji roman Louise May Alcott. Upoznajemo ih bliske i zajedno: darovitu Jo, buduću književnicu, krhku i tragičnu Beth, prelijepu Meg, te razmaženu i romantičnu Amy. Pratimo ih dok se bore s nedaćama i neizvjesnostima koje prate odrastanje u Novoj Engleskoj, u vrijeme Američkoga građanskog rata.

Kažu da sretni ljudi čitaju i piju kavu. Je li to tako, provjeri u istoimenoj knjizi.

U svakom slučaju, u ovoj širokoj ponudi Bazzarove knjižare sigurno ćeš pronaći nešto za sebe u što ćeš utonuti i što nećeš ispuštati iz ruke.

Mi ti želimo uživanje u čitanju tijekom ovog vrućeg ljeta.