ISPLATI SE PROVJERITI!

Top najbolje ponude ravno s Bazzara.hr

15.10.2019 u 14:57

Bionic
Reading

Tjedan je ovo popusta i dobrih akcija te ponuda na najvećem hrvatskom webshopu – Bazzar.hr

Ukoliko ste u potrazi za tech spravama koje će vam olakšati kućanske poslove, ne propustite baciti oko na poznati robotski usisavač Roombu 965 koja je samo do kraja ovog tjedna 20% snižena.

Sezona koja je svakako pred nama jest ona u kojoj briga za našeg omiljenog limenog ljubimca dolazi do izražaja, a odnosi se na opskrbu zimskom opremom i zamjenom guma koje su na Bazzaru snižene i do 25%. Ukoliko kupite 4 osobne ili SUV zimske gume veličine 16 cola pa na više, robne marke Goodyear, na poklon ćete dobiti i praktični Goodyear ruksak.

Ako iz udobnosti vlastitog doma više volite pretraživati i kupovati lifestyle i modne brandove, drage žene, imamo dobru vijest za vas - ženske čizme UGG snižene su za 26%. Jer se za toplu zimu treba pripremiti na vrijeme. Zima je i vrijeme kada je koži potrebna posebna njega. Iz tog razloga hidratizirajte je na francuski način, proizveden u Hrvatskoj – s Bocassy dnevnim i noćnim kremama uz čiju vas kupnju ovog tjedna očekuje i posebna pogodnost, a to je Clean&Tone micelarna vodica koju dobivate na poklon.

Nisu izostale niti ponude za one najmlađe, pa tako do kraja ovog tjedna, svi roditelji mogu razveseliti svoje klince sniženim Playgro glazbenim podlogama za igranje te dječjom posteljinom s LOL Surprise likovima.

U svakom slučaju, isplati se zaviriti na Bazzar.hr shop i napuniti košaricu dobrim stvarima po super cijenama.