NESUGLASICE U BRAKU

Tom bijesan na Katie jer se previše posvetila karijeri

14.05.2009 u 09:00

Bionic
Reading

Tom Cruise navodno je užasno ljut jer njegova supruga Katie Holmes u posljednje vrijeme previše razmišlja o karijeri, a sve manje o drugom djetetu

Cruise, naime, priželjkuje čim prije još jedno dijete u obitelji, no Katie (30) se želi ozbiljnije pozabaviti svojom glumačkom karijerom.

Kako saznaje magazin The National Enquirer, Tom stalno prigovara Katie jer joj je trenutačno posao na prvom mjestu, a on priželjkuje još jedno dijete u vrlo bliskoj budućnosti.

'Katie je obećala Tomu da će poraditi na drugom djetetu još ovoga proljeća, međutim budući da je njezina predstava na Broadwayju bila ogroman hit, sve se promijenilo. Katie je dobila sjajnu ponudu za ulogu u filmu The Extra Man i čini se da joj je karijera u uzlaznoj putanji. Stoga misli da mora iskoristiti ovaj trenutak kako bi se dokazala kao glumica. Osim toga, Katie smatra da, s obzirom na to da joj je tek 30, ima još puno vremena za drugo dijete', rekao je dobro upućeni prijatelj poznatog glumačkog para.

Inače, Cruiseova supruga prihvatila je i ulogu u remakeu filma Don't Be Afraid of the Dark iz 1973. za koji je scenarij napisao Guillermo Del Toro