MODERNA BAJKA

Todorićeva Milica izgleda poput Pepeljuge

08.11.2014 u 11:06

Bionic
Reading

Lijepa Milica Mihajlović rijetko se pojavljuje u javnosti, još manje u Zagrebu, a ovaj je puta odlučila vidjeti što se nudi u novoj kolekciji Alexander Wang za H&M

Među mnogobrojnim ljepoticama koje su pohrlile vidjeti novu kolekciju slavnog dizajnera za jedan od najpoznatijih svjetskih lanaca ulične mode, Milica je zasjala u svakom smislu te riječi.

Baš poput Pepeljuge, pojavila se u srebrnim čizmicama koje su posute šljokicama. Neobične blještave čizme, u kojima je izgledala poput moderne Pepeljuge, s potpisom su Saint Laurent, a crni outfit zaokružila je otkačenom torbicom iz nove kolekcije Chanela koja izgleda poput fensi tetrapaka za mlijeko.

Uspješna manekenka simpatičnom je kombinacijom itekako plijenila pažnju, a na event je došla sama, bez Ivana Todorića.

Milica nam je nedavno otkrila kako svoju besprijekornu liniju održava trčanjem, a inače je u svojoj uspješnoj karijeri krasila naslovnicu srpskog Cosmopolitana, a bila je i zaštitno lice svjetske kampanje Levi’sa.

Mladog Todorića osvojila je svojom ljepotom, ali i samouvjerenošću. Svojedobno je na pitanje po čemu se razlikuje od ostalih djevojaka rekla: 'Pametnija sam, hrabrija, poštenija, bolja sam prijateljica, nisam zavidna, nisam razmažena, imam više stila, nisam dosadna i jako sam kul. Ovo nije oglas za udaju, samo sam iskrena.'