MARGOT ROBBIE

To je pravi modni klasik: Kaput koji nikad ne izlazi iz mode osvojio je i prelijepu holivudsku plavušu

28.01.2020 u 12:52

Bionic
Reading

Nakon odrađene meksičke i američke promocije nadolazećeg filma 'Birds of Prey', holivudska zvijezda Margot Robbie svoje slobodno vrijeme odlučila je iskoristiti za posjet britanskoj prijestolnici

Da uoči novog izdanja dodjele Oskara trenutno uživa u Londonu, australska ljepotica Margot Robbie dala je do znanja u večernjim satima uživajući u ponudi noćnog kluba Annabel's u londonskoj gradskoj četvrti Mayfair.

Slavnu 29- godišnju glumicu dežurni paparazzo fotografi uočili su u elegantnoj kombinaciji neutralnih tonova, a poput brojnih dama Margot Robbie u zimskim mjesecima također ne može odoljeti ideji nošenja kaputa u boji devine dlake koji godinama slovi za neupitan modni klasik.

Margot Robbie Izvor: Profimedia / Autor: Timmie / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Uz ležerno prebačeni kaput preko ramena, zvijezda filma 'Bombshell' kombinirala je kremastu haljinu od pletiva uz cipele mule u identičnoj boji kaputa, a cjelokupno izdanje začinila je dodatkom bijele torbice s potpisom francuske kuće Chanel, za koju Margot nastupa kao zaštitno lice parfema Gabrielle.

U novoj sezoni nagrada, Margot se može pohvaliti nominacijom za Oskara u kategoriji najbolje sporedne glumice zahvaljujući ulozi u filmu 'Bombshell' sa Charlize Theron i Nicole Kidman u glavnim ulogama.

  • +2
Svečana premijera filma 'Bombshell' Izvor: Profimedia / Autor: Juan Rico / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia