OMILJENA DESTINACIJA

Tko sve šeće Dubrovnikom

Frane Barbieri Vanja Halilović

Frane Barbieri Vanja Halilović

Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell

Da poznate face obožavaju Dubrovnik, nije ništa novo, a u šetnji ovim prekrasnim gradom fotoreporterima nije promaknuo ni novi par, Vanja Halilović (29) i Frane Barbieri (42)

Iako su hoteli u kojima su smješteni međusobno udaljeni nekoliko stotina metara, nekada dobri prijatelji Goran i Frane uspješno su se izbjegavali. Frane je s novom djevojkom, odjevenom u ružičastu haljinu, prošetao gradom i sjeo na kavu na Stradunu, piše 24 sata.

S njima je bio Franin sin Lennon (4), kojeg je i mama Sanja Duggan (40), Tanjina vjenčana kuma, upoznala sa svojim dečkom Igorom Maksimiljanovićem (41). Sanjin dolazak u Dubrovnik očekivao se u nedjelju kako bi bila počasna gošća na modnoj reviji.

Tanja Dragović
(34) u Dubrovniku se nije puno družila sa suprugom Goranom Ivaniševićem (40). On je radio u dječjem teniskom kampu, a ona Stradunom šetala s djecom i prijateljem.

Tarik i Lejla Filipović također sa svoja dva sina uživaju u njezinom rodnom Dubrovniku, a svratit će i do Istre, do Poreča, gdje imaju kuću. I glumica Jelena Perčin uživat će u rodnim Konavlima, a posjećivat će i otok Lopud.

Inače, Daily Mail je nedavno prenio da je jedna američka web stranica proglasila Dubrovnik trećim najromantičnijim mjestom na svijetu, nakon Buenos Airesa i Bora Bore, ali ispred Pariza i Venecije.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi