PARIŠKI TJEDAN MODE

Tko se u ovome ne bi osjećao seksi i romantično

01.10.2013 u 18:52

  • +30

Paris FW: Stella McCartney, Giambattista Valli, Elie Saab, Saint Laurent

Izvor: Reuters / Autor: Reuters

Bionic
Reading

Pariški tjedan mode oduševio je mnoge sjajnim kolekcijama Giambattiste Valli, Elie Saab, Stelle McCartney i Saint Laurenta

Giambattista Valli odstupio je od naglaska na ženstvenost u nedavnim kolekcijama, ali za ljeto/proljeće 2014. vratio se toj ideji i pokazao što ima na umu kada zamisli ženu. Finim tkaninama u decentnim bojama s nešto uzorka predstavio je komade s dodatnim volumenom na kratkim hlačicama, haljinama nejednakih dužina ili prekrasnim ogrtačima bez ovratnika i revera.

Fuksija, bijela i elegantna crna boja zajedno s bojama dragulja obilježile su ženstvenu kolekciju Elie Saab. Da možete birati nešto od njezine garderobe za iduće proljeće, imali biste i nekoliko romantičnih haljina s cvjetnim uzorkom ili ukrašenom čipkom. Pitanje je samo volite li pokazati malo više kože ili ste za dražesnu, dulju kombinaciju.

Stella McCartney omiljena je dizajnerica mnogih celebova i ne sumnjamo da će tako ostati i nakon ove kolekcije. Njezin dizajn možda nije toliko romantičan, ali predstavlja snažnu ženu koja zna što želi.

Saint Laurent oduševit će partijanerice malim detaljima poput disko haljina koje nalikuju onima iz osamdesetih, a rokerice će bez zadrške odjenuti uske kožne hlače. Oni hrabriji definitivno će se odlučiti za luckastu haljinu posutu crvenim usnama, a ostale novitete pogledajte u našoj fotogaleriji.