BEZ KONKURENCIJE

Tko joj se ne bi divio kada sa 64 godine ovako pozira u bikiniju?

05.04.2017 u 11:58

Bionic
Reading

Bivši top model Christie Brinkley nedavno je proslavila 64. rođendan, ali kada na društvenim mrežama objavi fotografiju u kupaćem kostimu, nitko joj ne bi dao toliko godina pa uvijek izaziva divljenje

Christie Brinkley izgradila je nevjerojatnu karijeru zahvaljujući vitkoj liniji, dugoj plavoj kosi i prelijepom osmijehu, a ni sa 64 godine ne odriče se poziranja u kupaćim kostimima. Svaka nova fotografija na kojoj s ponosom pokazuje zavidno vitku liniju nailazi na oduševljenje diljem svijeta.

Na najnovijoj fotografiji koju je objavila na svome profilu na Instagramu, nekadašnja manekenka nosi donji dio bikinija i crni top, a pozdrave je dobila čak i iz Splita

❤️LOVE ---maybe you can finish the sentence... Something like ... LOVE More. Love Each Other

Objavu dijeli Christie Brinkley (@christiebrinkley)

Christie već godinama tvrdi da nema posebnu formulu za taj nevjerojatno mladolik izgled te sve pripisuje beauty rutinama, zdravoj prehrani i redovnom vježbanju. Iako je priznala da je probala botoks i to više ne želi ponoviti, mnogi su uvjereni da je bez estetskih zahvata nemoguće tako dobro izgledati u sedmom desetljeću života.

Ona pak tvrdi da je energija koju imate 90 posto zaslužna za mladolik izgled, a svoje beuty tajne mudro je sabrala u knjigu 'Timeless Beauty: Over 100 Tips, Secrets, and Shortcuts to Looking Great'. Budući da, bez obzira na prave tajne njenog mladolikog izgleda, nitko ne može poreći da je među rijetkim ženama koje uspijevaju djelovati godinama mlađe, Christie je kao najbolja reklama samoj sebi pokrenula i odličan biznis, odnosno tvrtku Christie Brinkley Authentic Skincare s proizvodima za njegu kože te u životu uživa punim plućima.

Trusty Rusty (my Bike ) matches The Water!!!!

Objavu dijeli Christie Brinkley (@christiebrinkley)