SAMOĆA JOJ GODI

Tko je u 'Larinom izboru' sretno nezaljubljen?

03.03.2012 u 12:13

Bionic
Reading

Glumica Marija Tadić široj publici predstavila se u seriji 'Dolina sunca', a sada je gledamo u popularnom 'Larinom izboru' gdje će ozdravljenje njezina lika izazvati neke nove bure

'Ono što Lidiju nije ubilo, ojačalo ju je pa se sukladno tome vraća spremna da poduzme hrabre poteze. Potlačena ženica kakva je bila na početku serije sada je samo maska kojom se igra', opisala je glumica svoju ulogu.

Dinka odnosno Filipa Juričića poznaje još iz nižih razreda osnovne škole jer su bili škvadra iz jednog zagrebačkog kvarta, a sada se također odlično slažu. No osim glume, bavi se i produkcijom te je osnovala Kolektiv film.

'Ta nadogradnja dogodila se sasvim spontano i do dana današnjeg ne pokreće je toliko ambicija koliko strast i potreba za kreativnošću. Kolektiv filmom bavim se uglavnom u pauzama glumačkih angažmana, a otkada sam ga osnovala, nemam kreativnih pauza, što mi daje osjećaj ravnoteže', priča Marija kako napreduje njena karijera.

Iako trenutačno nije u vezi, kaže da je sretno zaljubljena te nema ništa novo u ljubavnom životu nakon prekida dugogodišnje veze.