PONOVNO ZALJUBLJEN

Tko je nova djevojka Tonyja Cetinskog?

09.08.2012 u 10:57

Bionic
Reading

Nakon sporazumnog i prijateljskog razvoda od menadžerice Ivane Nobilo, pjevač Tony Cetinski ponovno ljubi. Naime, u Rovinju se pojavio s novom djevojkom Sandrom Mulvaj, a njegova bivša supruga blagoslovila je njihovu vezu te im poželjela sve najbolje

U svom rodnom Rovinju pjevač Tony Cetinski (43) se potpuno opustio, a pred sugrađanima se i prošetao u društvu svoje nove djevojke Sandre Mulvaj (38), piše Gloria koja donosi ekskluzivne fotografije novog para.

Kako navodi Glorija, Sandra Mulvaj rođena je u Opatiji, živi i radi u Rijeci, razvedena je majka dvoje djece i uspješna poslovna žena - menadžerica regionalne distribucije u Tvornici duhana Rovinj. U Tonyjev život ušla je prije nešto više od mjesec dana, kad su prvi put viđeni zajedno u Rijeci. Par ne želi javno govoriti o svojoj vezi pa nije poznato kako su se i kada upoznali.

Prema pisanju Glorije, par provodi zajedničko vrijeme u šetnjama, u restoranima ili pak vozeći se motorom po Rovinju i Rijeci. Tony se u međuvremenu gotovo svakodnevno čuje s bivšom suprugom Ivanom Nobilo koja mu je ostala prijateljica i menadžerica.

'Naravno da znam za Sandru jer smo Tony i ja ostali bliski prijatelji, ali ne mogu i ne želim komentirati njegov privatni život. Meni je bitno to da je Tony sretan', rekla je Ivana za Gloriju.