SUDSKA BITKA

Tko je Kim Kardashian svezao lisicama?

29.11.2012 u 11:46

Bionic
Reading

Kim Kardashian želi krenuti dalje sa svojim životom, ali se osjeća kao da je u lisicama zbog bivšeg supruga koji inzistira na poništenju braka i sudskoj parnici

Sudac Stephen Moloney naložio je odvjetnicima Kim Kardashian i Krisa Humphriesa da se na sud vrate sredinom veljače kada će početi proces kojim će zaključiti ili poništiti njihov brak koji je trajao samo 72 dana, piše Mail Online.

Humphries traži poništenje braka tvrdeći da je bio temeljen na prijevari, no njegov odvjetnik zahtijeva još vremena da prikupi dokumente iz tvrtki koje produciraju serijal Kim Kardashian.

Kardashian traži razvod, a njezina odvjetnica Laura Wasser navodi kratko trajanje braka i predbračni ugovor kao razloge zbog kojih bi parnica trebala biti brzo riješena. 'Mislim da nije riječ o slučaju prijevare, nego da suprotna strana pokušava loviti u mutnom', rekla je Wasser na sudu te istaknula da Kardashian zbog ovog sudskog spora ne može krenuti dalje sa svojim životom.

'Gospođa Kardashian sada je vezana lisicama gospodina Humphriesa', rekla je odvjetnica zvijezde realityja.

Kardashian je podnijela zahtjev za razvod prije više od godinu dana, navodeći kao razlog nepomirljive razlike među supružnicima. To se dogodilo samo nekoliko tjedana nakon što se par vjenčao uz medijsku pompu na spektakularnoj svečanosti.

Humphries je kasnije podnio zahtjev za poništenjem braka, tvrdeći da se brak temeljio na prijevari, ali još nije dao nikakve konkretne dokaze za svoje tvrdnje.