NAGRADNJAČA

Tko će slušati novi album Avril Lavigne?

30.03.2011 u 16:02

Bionic
Reading

Omiljena pop punk princeza vratila se na glazbenu scenu u velikom stilu, novim albumom 'Goodbye Lullaby', a najavni singl 'What the Hell' sjajno je prošao na top ljestvicama širom svijeta

Nakon nekoliko godina odmora, Avril Lavigne, 26-godišnjakinja rođena u Kanadi, snimila je novi glazbeni uradak, a tportal.hr i Menart vas nagrađuju s njezinim CD-om.

Avril je svoj prvi singl 'What the Hell' uspješno predstavila u novogodišnjem TV showu 'Dick Clark's New Year's Rockin' Eve With Ryan Seacrest' i kaže da se dugo i temeljito pripremala za novi album.

Goodbye Lullaby (RCA/Sony Music/Menart)
na kojem je radila dvije godine njezin je najosobniji album. Singl 'What the Hell' govori o zabavi i slobodi, dok pjesma 'Smile' govori o dragim ljudima u njezinom životu. O vezama je progovorila u pjesmi 'Push', dok svoju ranjivu stranu pokazuje u pjesmi 'Wish You Were Here'. Pjesma 'Goodbye' posvećena je njezinoj snazi da zatvori jedno poglavlje svojega života i krene u drugo.

Na albumu se nalazi i pjesma 'Alice', koju je Avril napisala za film Tima Burtona 'Alisa u zemlji čudesa'.

'Osjećam da sam s ovim albumom odrasla. Glazbom se bavim gotovo deset godina. Sada imam 26 godina, a prvi sam singl objavila kad sam imala 17 godina, što znači da sam je napisala sa 16 godina. Otada je prošlo deset godina i bilo je to zanimljivo putovanje i iskustvo', rekla je Avril koja se uspješno bacila i u modne vode, lansiravši i dva parfema koji su vrlo brzo postali pravi hit.

Novi album Avril Lavigne ovih će dana stići na kućnu adresu Vlatke Biruški. Čestitamo!