NAGRADNJAČA

Tko će slušati album Jonas Brothersa?

14.01.2009 u 13:00

Bionic
Reading

Megapopularni Jonas Brothers osvojili su svijet svojim albumom 'A Little Bit Longer', a tportal.hr i Aquarius Records vas nagrađuju CD-om popularne bratske trojke

Bend čine tri brata Kevin (21), Joe (19) i Nick (16), a 'Little Bit Longer' je njihov treći album s velikim hitovima 'Burnin' Up', 'Shelf' i 'Lovebug'.

Osim što su svojim albumom poharali top ljestvice nametnuvši se kao trenutačno najpopularniji teen bend, uvijek 'skockani' dečki iz New Jerseyja plijene pozornost i svojim neporočnim životom suzdražavajući se od svih poroka. Štoviše, braća Jonas namjeravaju ne ulaziti u seksualne odnose dok se ne ožene.

Jonas Brothersi pojavili su se i u velikom tinejdžerskom filmskom hitu 'Camp Rock' u društvu Demi Lovato, a ulaznice za njihovu sjevernoameričku turneju nazvanu 'Burnin Up Tour' od samoga početka su bile rasprodane.

Iako su se 2008. našli među prvih 10 najbolje plaćenih tinjedžerskih zvijezda, Jonas Brothers rado daju novac u humanitarne svrhe, pa su tako 2007. godine čak 10 posto zarade donirali zakladi koja pomaže djeci oboljeloj od dijabetesa.

Album 'Little Bit Longer' popularnih teen pop rockera putuje na adrese Jurice Kovačevića i Nedjeljke Varez. Čestitamo!