NIVES ČANOVIĆ O LJEPOTI

Tko bi rekao da ona nije bila zadovoljna svojim izgledom

16.10.2013 u 11:23

  • +10

Poznati na otvorenju beauty centra

Izvor: tportal.hr / Autor: Lucija Bušić

Bionic
Reading

Nives Čanović nije ljubiteljica društvenih događaja, ali otvorenje beauty salona Afrodita u Kaptol centru nije propustila

Na pitanje bez kojih rituala ljepote ne može, Nives kaže: 'Ne propuštam samo higijenu, a kada je zima, volim kokosovo i bademovo ulje. Još nisam isprobala kreme za starenje, ali uskoro će mi i to trebati', kaže, dodajući da tijelo i duh hrani dobrom knjigom, ali i s puno zdrave hrane.

Čak je i ova lijepa DJ-ica Narodnog radija kao klinka htjela mijenjati svoj izgled. 'U pubertetu sam htjela sve mijenjati na sebi, željela sam svjetliju kosu, drugačiji nos… ali to je sve prolazno. S godinama sam se u potpunosti prihvatila', kaže, priznajući da zbog ljepote nikada ne bi legla pod nož.


'Bojim se toga, ali ne osuđujem ljude koji odlaze pod nož zbog ljepote. Da mi dijete ima klempave uši i da ga u školi gnjave zbog toga, vjerojatno ne bih imala ništa protiv da to riješi kirurškim zahvatom, tako da nisam protiv. Hirovi poput 'želim usne kao Angelina Jolie' su mi strašni', rekla je.