BOMBA U BIKINIJU

Tko bi ovoj Hrvatici dao 53 godine?

06.08.2013 u 09:54

Rita Ružić

Izvor: Guliver/Splash / Autor: Pichichi / Splash News

Bionic
Reading

Producentica i glumica Rita Ružić, porijeklom Hrvatica koja živi u Italiji, odmor provodi u Miamiju te uživa na plaži sa svojim dečkom Riccardom, a niti ovoga puta nikome nisu mogle promaknuti njezine obline u mini bikiniju

Slavna Hrvatica Rita Ružić uživa u vezi sa 14 godina mlađim Riccardom, a par se uputio na odmor u Miami. Na vrućem pijesku te u moru par je neprestano izmjenjivao nježnosti, a 53-godišnja producentica i glumica u mini bikiniju pokazala je zavidnu figuru na kojoj bi joj pozavidjele i znatno mlađe kolegice.

Zanosna Rita dan na plaži provela je sunčajući se te se nije odvajala od mlađahnog dečka. Porijeklom iz Hrvatske, Rita se 2000. godine razvela od supruga, Vittorija Cecchija Gorija, s kojime je dobila dvoje djece, Vittoriju i Marija.


Upadljivo ružičasti bikini u punom je sjaju pokazao sve Ritine draži, a kako i na plaži valja biti dotjeran, Rita je oko struka omotala i roskasti prozirni pareo, koji je dodatno mamio poglede. Kosu je uplela u seksi ljetnu pletenicu te nabacila tamne sunčane naočale.