60.000 DOLARA ZA PROSTITUTKE

Tiger je lud za grupnjacima, tvrdi holivudska madam

11.12.2009 u 11:09

Bionic
Reading

Skandalima vezanim uz Tigera Woodsa nema kraja. Holivudska madam Michelle Braun tvrdi da je golfer lud za seksom utroje te da je plaćao više od 60.000 dolara da bi mogao zaigrati vruće igre s najskupljim prostitutkama

'Jedna od njegovih omiljenih je Loredana Jolie. Ona je prekrasna cura, a Woods je s njom bio četiri ili pet puta. Sudjelovala je u grupnom seksu s njim, a susretali su se krajem 2006. i početkom 2007. Samo za njezine usluge platio je oko 15.000 dolara', rekla je madam Braun.

Također je otkrila da je Woodsov apetit za zgodnim curama bio ogroman. 'Rijetko bi bio samo s jednom curom, najčešće ih je želio nekoliko odjednom, a najviše je volio seks utroje', kazala je madam.

'Tražio bi cure koje izgledaju kao djevojke iz susjedstva ili slatke cure s fakulteta', a one su, kaže madam, hvalile Woodsovu izdržljivost, ljubavničke sposobnosti i pristojno ponašanje.

'Mogao se seksati danima. Platio bi iznos za večer, ali bi se ta večer uglavnom odužila, a djevojke su pričale o njegovoj izdržljivosti, ali i obdarenosti.'

Braun kaže i da je golfer za seksi vikende plaćao 30.000-40.000 dolara, a sa skupim prostitutkama najčešće se susretao u gradovima u kojima je igrao turnire.

Woodsova supruga usprkos svim tim pričama o njegovoj nevjeri i dalje želi ostati uz njega, tvrde njezini prijatelji, i to samo zbog djece. Navodno mu je postavila ultimatum, ili brak ili golf, jer je očito da je na golf turnirima imao i previše slobodnog vremena, tijekom kojeg se bavio raznim aktivnostima.