I OTPUTUJTE U ATENU

Testirajte svoju izdržljivost programom CrossFit

17.04.2012 u 11:48

Bionic
Reading

U Areni Zagreb Reebok ponosno je predstavio CrossFit, program vježbanja koji se temelji na raznolikim funkcionalnim pokretima visoka intenziteta za postizanje cjelokupne tjelesne kondicije kako bi se polaznici pripremili za tjelesni izazov svake vrste

I više nego dinamične vježbe prolaznici su promatrali s oduševljenjem, a okupljeni sudionici ozbiljno su shvatili svaki postavljen im zadatak.

Reebok i CrossFit pozivaju vas da posjetite stranicu, prijavite svoje najbolje rezultate u zadanim vježbama te odmjerite snage s najboljima na Reebok CrossFit Fitness Championshipu koji će se održati 30. lipnja u Ateni.

Šezdeset najboljih muškaraca i žena koji se kvalificiraju dobit će savjete za treniranje od najboljih CrossFit trenera, koji će im pomoći u pripremi za još dva kvalifikacijska treninga. A 30 najboljih od njih imat će se priliku natjecati u finalu na jednodnevnom događanju u Ateni

Reebokovo partnerstvo s CrossFitom važan je dio Reebokove svjetske misije promjene načina na koji ljudi doživljavaju, definiraju i treniraju fitnes.

Prijaviti se možete do 20. travnja, a CrossFit održat će se u Splitu ovoga petka, 20. travnja