ljepotice na ramenu

Teško se odlučiti koja je ljepša: Ove će se torbe naći na modnom radaru svih trendseterica

25.07.2020 u 21:19

Bionic
Reading

Luksuzne modne kuće predstavile su svoje adute za ovu godinu među kojima smo pronašli nekoliko modela koje ćemo zasigurno puno viđati na ramenima zaljubljenica u modu narednih mjeseci

Nema veze što ih većina ne može imati, lijepe torbe svejedno uvijek volimo vidjeti, ako ni zbog čega drugog onda radi inspiracije koja će poslužiti kao okidač za kupnju puno povoljnijeg modela. U korona krizi mnogi će se još teže odlučiti za kupnju novog komada odjeće ili modnog dodatka dok ima i onih koji su štedjeli pa će spremno iskrcati za jedan ali vrijedan komad. Možda je najbolje da u tom slučaju to bude torba jer nju možete nositi uvijek, bez obzira na godišnje doba, stajling ili promjenu kilaže.

Kvalitetna torba trajat će godinama pa i desetljećima ako je pazite i mazite, a za nužnu dozu inspiracije pogledajte modele na koje ozbiljno računaju luksuzne modne kuće narednih mjeseci. Jedno im je zajedničko, u modi su ponovo klasični modeli, pravokutnog oblika s upečatljivim kopčama i metalnim detaljima.

  • +4
It torbe sezone Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Gucci je predstavio pastelne nijanse na torbici GG Marmont 2.0, model od mekane kože koji dolazi u mint zelenoj, nježno ružičastoj i blijedo žutoj boji. Na njima po prvi put možemo vidjeti kopču s dvostrukim slovom G u srebrnoj boji.

Diorova Bobby torbica nazvana je po psu legendarnog dizajnera Christiana Diora, a torba lagano zaobljenog izgleda dolazi u crnoj, smeđoj i boji slonovače ili u prepoznatljivom Dior Oblique materijalu od platna.

Najnovija torbica Louisa Vuittona zove se the LV Pont 9, a modne zaljubljenice već su je prigrlile, pa je postala neslužbenom torbom sezone. Nosile su je Sophie Turner, Deepika Padukone, Alicia Vikander i Chloë Grace Moretz, a krasi je slavni LV krug kojem je novi život udahnuo dizajner Nicolas Ghesquière.

Chanelova velika šoping torba u tie-dye uzorku izrađena je od luksuznog tvida i krase je zlatni detalji.

Klasični Hermèsov dizajn na torbi Sac à Malice dolazi s galaktičkim motivima za sve one koji žele nešto drukčije.

Fendijeva legendarna Peekaboo torba dobila je update pa dolazi u trendovski lila tonovima i s vidljivim rukom prošivenim detaljima.

Omiljeni brend trendseterica svih generacije ove je godine talijanska Bottega Veneta koja opet ima torbu koju ćemo viđati na svima koji žele pokazati da prate trendove. Njihova famozna Pouch torba postala je četvrtasta, a dobila je i modne dodatke u obliku predimenzioniranih resica.

I Christian Louboutin ima svoj adut kad su torbice pa je Elisa linija dobila torbicu u obliku smartfona koju krasi velika zlatna kopča.

Modna kuća Alexander McQueen napravila je također mali update svoje Story obitelji torbica, koje krasi velika zlatna ručka zbog koje ih možete nositi kao clutch, i dodala joj model u krokodilskoj koži boje crnog vina.