U GRADU POD MARJANOM

Dijele isti modni ukus: Severina i Iva Radić pozirale s vječnim klasikom u svijetu torbi

18.07.2020 u 15:34

Bionic
Reading

Nakon što je proteklog vikenda u rodnom Splitu održala koncert usred pandemije koronavirusa Severina je, sudeći po najnovijoj fotografiji na Instagramu, odlučila produljiti svoj boravak u gradu pod Marjanom u koji je pristigla i njezina bliska prijateljica, bivša manekenka Iva Radić

'Srele smo se ispred moje muzičke škole, koja je dala neke od najboljih glazbenika. Volim moj grad Split, moje djetinjstvo, drage ljude', napisala je Severina u opisu fotografije na kojoj pozira u društvu Ive Radić.

Iako se njihov osobni modni stil po mnogočemu razlikuje, poznate prijateljicu ne kriju naklonost prema istim modelima torbica. Na novoj zajedničkoh fotografiji Iva i Severina tako su pozirale s istim modelom skupocjene torbe s potpisom francuske modne kuće Chanel čija cijena na stranicama brenda iznosi oko 30 tisuća kuna.

I dok je Severina crnim modelom kultne torbe zaokružila kombinaciju u znaku duge, sive haljine i modela visokih, crnih sandala, Iva je inačicu u boji koralja kombinirala s vrućim hlačicama, majicom trendovskog uzorka tie-dye i kultnim starkama.