ONI ZAISTA IMAJU STILA

Teško je skinuti pogled s ovih muškaraca

08.06.2014 u 12:46

  • +6

Top deset muškaraca s najviše stila

Izvor: tportal.hr / Autor: Reuters/promoHM/ Guliver/Getty Images Tim P. Whitby

Bionic
Reading

Blijedi li možda šarm i modni utjecaj Davida Beckhama? Naime, s trona muškaraca s najviše stila izgurao ga je seksi pjevač Justin Timberlake

Iako je Becks puno puta okrunjen titulom muškarca s najviše stila, ove godine nije bio te sreće. Naime, 38-godišnjeg nogometaša s prvog mjesta izgurao je 33-godišnji pjevač Justin Timberlake.

Modni stručnjaci hvale njegovo samopouzdanje i cjelokupni dojam. Na top listi deset muškaraca s najviše stila su i maneken David Gandy te glazbenik Harry Styles.

Listu top deset napravila je digitalna televizija Fashion One Television, a na njoj su i holivudski zavodnici Ryan Gosling (33), James Franco (35) i Bradley Cooper (39).

Utjeha Davidu može biti to što je na listi još uvijek ispred 34-godišnjeg zgodnog manekena Davida Gandyja, 52-godišnjeg modnog dizajnera Toma Forda, 20-godišnjeg pjevača Harryja Stylesa, 40-godišnjeg glazbenika Pharella Williamsa i 36-godišnjeg glazbenika Kanyea Westa.


'Ovo su muške modne ikone koje su ambasadori dobrog stila, postavljaju trendove i utječu ne samo na svoje obožavatelje nego i na cijelu modnu industriju', rekao je glasnogovornik za Fashion One, dodajući kako lista najbolje odjevenih muškaraca jednostavno ne može biti sastavljena bez bivšeg nogometaša i modne ikone Davida Beckhama.

No 2013. godina definitivno je bila godina u kojoj je dominirao Justin, njegov povratak na stage i pod svjetla reflektora, ali ova put s mnogo zrelijim, ali još uvijek osvježavajućim stilom. 'On može nositi gotovo sve i izgledati odlično, pun samopouzdanja', rekao je glasnogovornik.

Top deset muškaraca s najviše stila

1. Justin Timberlake
2. David Beckham
3. Ryan Gosling
4. Harry Styles
5. Pharrell Williams
6. Tom Ford
7. James Franco
8. David Gandy
9. Kanye West
10. Bradley Cooper