BESPRIJEKORNA IZDANJA

Teško je reći tko je pobjednik ovog modnog dvoboja: Buduće kraljice ponovno trijumfirale

18.09.2019 u 15:22

Bionic
Reading

Švedska princeza Victoria sa suprugom, princem Danielom, trenutno se nalazi u trodnevnom posjetu Kopenhagenu gdje su ih u ulozi domaćina dočekali danska princeza Mary i princ Frederik

Svrha posjete švedskoga kraljevskog para jačanje je poslovnih odnosa i strateške suradnje između Danke i Švedske, a prilikom posjete UN-ovom gradu u Kopenhagenu, buduće kraljice Mary i Victoria ponovno su dokazale zašto se smatraju jednim od najbolje odjevenih dama s kraljevskih dvora.

U ulozi domaćice švedskom kraljevskom paru danska princeza Mary, rodom iz Australije, zablistala je u zanimljivom modelu sivog kombinezona nalik odijelu, a riječ je o kreaciji s potpisom poznate talijanske modne kuće Max Mara predstavljena u sklopu ovogodišnje proljetne kolekcije.

  • +2
Danska princeza Mary i švedska princeza Victoria Izvor: Profimedia / Autor: hbgbild / MEGA

Spomenuti kombinezon inspiriran muškim stilom odijevanja, danska princeza Mary kombinirala je uz crne komade u znaku velike pismo torbe i klasičnih salonki, a u odnosu na nju švedska princeza Victoria odabrala je lepršavi model haljine s upečatljivim uzorkom u jesenskoj maniri.

Kako se saznaje riječ je o kreaciji s potpisom ekološki osvještenog brenda iz Švedske, Dagmar, kojeg su 2005. godine osnovale tri sestre, Karin Söderlind, Kristina Tjäder i Sofia Wallenstam.

Haljinu s potpisom brenda Dagmar, švedska princeza Victoria kompletirala je smeđim remenom od brušene kože i salonkama identične nijanse s lakiranim finišem, dok se po pitanju modnih dodatak odlučila za sivu pismo torbu i klasične biserne naušnice kojim je oplemenila frizuru šinjon punđe.