MODNA IKONA NE GRIJEŠI

Teško je nadmašiti ovako jednostavan a dobar styling

29.05.2015 u 10:01

  • +2

Jessica Alba

Izvor: Profimedia / Autor: Lee Young-ho

Bionic
Reading

Glumica Jessica Alba postala je izuzetno uspješna poslovna žena, a zahvaljujući carstvu koje je stvorila, krasi i naslovnicu novog izdanja magazina Forbes

Prelijepa Jessica Alba na ideju o tvrtki s prirodnom kozmetikom i proizvodima došla je zbog problema s kožom 2008. Nakon istraživanja i potrage za rješenjem glumica je shvatila da na tržištu nema puno takvih proizvoda s pristupačnim cijenama i 2011. nastala je The Honest Company u suradnji s partnerima.

Danas je vrijednost tvrtke procijenjena na milijardu dolara, a Jessica se našla i na Forbesovoj listi jer je njezin udio prešao 200 milijuna. Nije loše, zar ne?

Sve je to vrijedno zaradila i ne posustaje, već se širi dalje. Izgledom, stilom života i pristupom Jessica Alba uvijek zastupa vrijednosti svoje tvrtke. Ovih je dana bila u Seulu kako bi predstavila liniju prirodnih proizvoda za bebe. Kao i uvijek, njezin je modni stil bio nepogrešiv, a ona je izgledala poput lutkice.

Košulja s pepita uzorkom pomalo podsjeća na poslovni stil muškaraca, ali ona ga je odlično ublažila otkačenom suknjom. I košulja i suknja djelo su američkog dizajnera Michaela Korsa. Suknja je napravljena od mrežastog materijala i lijepo ističe vitak struk glumice, a plavim je nijansama dodala zgodne štikle Kurta Geigera.

Trendi duža bob frizura, popularni lob, jednostavno joj je zaokružila lice, a ovaj je puta malo više istaknula oči i oblik usana.