drastična promjena

Teško ćete je prepoznati: Priyanka Chopra pokazala kako je izgledala u mladosti, prije operacije nosa

26.03.2021 u 12:55

Bionic
Reading

Holivudska zvijezda Priyanka Chopra na društvenim je mrežama podijelila fotografiju iz mladosti na kojoj njezin izgled ima malo veze s onim današnjim

Na fotografiji iz kasnih tinejdžerskih godina, bolivudska ljepotica pozira u bijelom gornjem dijelu bikinija i bijelim hlačama. Raspuštene kose Chopra se smiješi prema kameri, a ruke 'manekenski' drži oslonjene na bokovima.

U vrijeme nastanka fotografije Chopra je još bila nadobudni model koji je tek zakoračio u svijet natjecanja ljepote.

Zvijezda je u svojim mladim danima izgleda dosta vitkije, a na objavljenoj fotografiji pršti samopuzdanjem.

'Sramežljiva? Nikad čula za to!', napisala je Chopra uz fotografiju, referirajući se na nešto drugačiji izgled lica od današnjeg.

Fotografiju iz mladosti Chopra nije slučajno objavila baš sada. Naime, 38-godišnja glumica nedavno je objavila knjigu memoara 'Unfinished' u kojoj otkriva kako joj je operacija nosa zbog polipa ozbiljno promijenila izgled, zbog čega je postala predmetom sprdnje u rodnoj Indiji.

Manje od godinu dana nakon što je 2000. godine ponijela titulu Miss svijeta, Chopra se podvrgnula kirurškom zahvatu uklanjanja polipa iz nosne šupljine, no kirurg joj je slučajno 'obrijao' most u nosu koji se zbog tog urušio.

'Svaki put kad bih se pogledala u zrcalo, osjećala sam se kao da me gleda stranac i nisam mislila da će se moje samopouzdanje ikada oporaviti', priznala je glumica.

  • +11
Priyanka Chopra Izvor: Profimedia / Autor: JA / Everett / Profimedia

U to vrijeme se u rodnoj Indiji već proslavila na račun svog izgleda, a nakon operacije novinari su je nazivali 'Plastična Chopra'.

Zbog medijskih prozivki na račun estetskog zahvata, otkazani su joj već dogovoreni filmski angažmani, a velika imena filmske industrije poticala su je na još više estetskih zahvata kako bi imala veće šanse za glumačku karijeru.

Chopra priznaje da je nakon neslavne operacije imala nekoliko 'korektivnih operacija' kako bi ispravila izgled nosa, a do danas je naučila voljeti svoj izgled.

'Kada bih izgledala kao druge klasične ljepotice ne bih se isticala i što je još važnije to ne bih bila ja. Danas kada se pogledam u ogledalo više se ne čudim. Pomirila sam se sa malo drugačijom slikom sebe. Ja sam poput svih žena koje se gledaju u ogledaju i misle kako bi trebale smršavjeti, no na kraju dana sam zadovoljna. Ovo je moje lice i moje tijelo. Ono može imati svoje nedostatke, no to sam ja', priznaje.

U vrijeme estetskih zahvata na nosu Chopra je odbijala otkriti zašto je to učinila, smatrajući da nikome ne duguje objašnjenje.

'Radim u svijetu zabave. To sam potpisala i to volim raditi. Izgovarat ću svoje retke i plesati svoj ples, dati sve od sebe da vas nasmijem ili rasplačem, ali to što sam javna osoba ne znači da sve u mom životu mora biti javno. Sama ću odabrati što ću i kada dijeliti', rekla je Chopra.