Dan za selfness

Terme Olimia i jesenske tajne za dobar osjećaj

21.09.2018 u 11:30

Bionic
Reading

Jesen, vrijeme kad se ljetna razigranost umiri i kad ponovo imamo vremena za sebe, za užitak

Zakoračite u svijet udobnosti, dobrog osjećaja i opuštanja u srcu netaknute prirode i doživite neprocjenjivo iskustvo. Na svoj, ali poseban način. Terme Olimia destinacija su za sve koji žele osjetiti ozračje u znaku svježine i za sve one koje obuzima harmonija života. Sa svom pozornošću, jer je zaslužujete.

Ponuda Terma Olimia iznimno je bogata, raznolika, a osim arhitektonske dotjeranosti objekata koji su ukomponirani u prirodno okruženje, nudi velik broj aktivnosti koje stvaraju nezaboravne doživljaje. U našim termama svaki gost može pronaći kutak za sebe, ono što najviše želi, a to mu nudimo na najvećoj mogućoj razini, bila da je riječ o potrebi za mirom, opuštanjem, užitkom ili zabavom, druženjem i aktivnim odmorom. S jedne strane, u Termama Olimia nalazi se najljepši wellness u Sloveniji – Wellness Orhidelia, koji svakom gostu omogućuje da pronađe svoj intimni kutak mira i opuštanja, a s druge strane, nalazi se novi Family Wellness Termalija koji je podijeljen na četiri segmenta – Relax koji je vodena oaza, prostor mira i termalnih užitaka, Family Fun, fantastičan svijet vodenih doživljaja za cijelu obitelj te Svijet sauna gdje se među ostalim nalazi nova meditacijska sauna i Spa&Beauty center.

Uz svu tu raznoliku i kvalitetnu ponudu bitno je istaknuti da su Terme Olimia prva selfness destinacija u Sloveniji. Naš animacijski program obogaćuju selfness programe od kojig svih vode k jednom, zajedničkom cilju. Osmišljeni su tako da prate pojedinca u otkrivanju najboljega u njemu i da ga potiču na ponovnu uspostavu ravnoteže između fizičke, psihičke i duhovne razine. Moderan tempo života nemilosrdan je i nažalost ne ostavlja mnogo vremena za potpuno „isključivanje“ i opuštanje. U Termama Olimia toga smo svjesni, zato stalno razmišljamo jedan korak unaprijed. Svakog gosta čak i na odmoru pokušamo potaknuti da pogleda u sebe te da počne razmišljati o promjenama prije nego što će mu one zaista i zatrebati.

  • +39
Terme Olimia Izvor: Promo fotografije / Autor: Miran Kambic

Dan za selfness u Wellnessu Orhidelia

U Wellnessu Orhidelia sada već tradicionalno svaki 3. petak u mjesecu za svoje goste organiziramo Dan za selfness s besplatnim sadržajima za tijelo i duh, a svaki put iznova ugostimo i vanjske goste. Pozivamo vas da nam se pridružite.

Čitatelje pozivamo da nas prate na društvenim mrežama Facebook, Instagram i Twitter, gdje informirano goste o svojim novostima, aktualnim paketima i događajima kako ne bi ništa propustili. Rado odgovaramo na različita pitanja i savjetujemo o izboru paketa i odmoru kod nas. Naša je internetska stranica ažurna i tamo možete pronaći sve informacije na jednom mjestu.