MARIO PETREKOVIĆ:

'Tenu sam osvojio starošću, a s Husom se dobro slažem'

31.03.2011 u 11:45

Bionic
Reading

Komičar je oduševio publiku nastupom s Ivanom Kindl u šou 'Zvijezde pjevaju', a iz publike ga je pratila njegova najvatrenija obožavateljica s kojom je u vezi već dvije godine

Komičar Mario Petreković trenutačno nastupa u šou 'Zvijezde pjevaju'. Gledatelje je oduševio izvedbom pjesme 'Lean on me' s partnericom Ivanom Kindl, a iz publike ga je bodrila njegova djevojka Tena Hasanefendić, kći Huseina Hasanefendića, vođe Parnog valjka, s kojom je već dvije godine u vezi, donosi časopis Gloria.

38-godišnjak tvrdi da je 26-godišnju apsolventicu Tekstilno-tehnološkog fakulteta osvojio starošću, time što je ozbiljan, ima puno novca i posjede u centru grada, dok je ona njega osvojila – mladošću. S njezinim roditeljima se odlično slaže iako je na početku bila upitna razlika u godinama, ali sada je sve, objašnjava, 'sjelo na svoje mjesto'. Što se tiče angažmana u popularnom HTV-ovom šou, nadao se da će ga spojiti s Ivanom Kindl koja ga je čula kako pjeva još preklani, na jednoj priredbi u Mimari.
Kaže da je ona šefica i odlučuje o pjesmama.

'Ivana je sjajna i super mi je družiti se s njom i pjevati, iako je ona mnogo starija i neozbiljnija od mene. No, mislim da bih bio još bolji u 'Plesu sa zvijezdama', baš volim čagati', našalio se Petreković kojeg publika poznaje i po ulogama fizikalca u emisiji 'Prijatelj na kvadrat', kao spasioca u TV šou 'Pazi zid' i voditelja u 'Shpitzi'.