ZA SVAČIJI UKUS

Tenisice za svačiji ukus: Izdvojili smo najljepše modele s polica trgovina

02.10.2021 u 20:10

Bionic
Reading

Tenisice kao vrsta obuće odavno su prestale biti sinonimom sportskog stila odijevanja. Zaljubljenice u modu redovito ih kombiniraju s naizgled nespojivim komadima, a renomirani dizajnerski i sportski brendovi, ali i high street trgovine, svake sezone redovito se trude lansirati neke nove i uzbudljive modele ove nezaobilazne obuće

Unazad nekoliko sezona svjedoci smo velike popularnosti tenisica robusnog izgleda, popularno zvanih 'ružne' ili 'tatine' tenisice, a čija je glavna karakteristika debeli gumeni potplat. Osim što osigurava potrebne centimetre, ovakav dizajn potplata pruža dodatnu potporu stopalu, a po svemu sudeći, popularnost koju uživaju nastavit će potvrđivati narednih mjeseci - barem ako je suditi po njihovoj bogatoj ponudi na policama trgovina.

  • +44
Tenisice s polica high street trgovina Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Bilo da je riječ o verzijama u neutralnoj paleti ili kombinaciji upečatljivih boja, uz bok robusnim modelima tenisica ove sezone izdvajaju se visoki modeli te su se vratili na modnu scenu na velika vrata.

Starke, tenisice Air One brenda Jordan ili Nikeov model Blazer samo su neki od kultnih i trenutno najpoželjnijih visokih tenisica, a čiji je izgled ove sezone inspirirao brojne high street brendove na stvaranje pristupačnih verzija.

Modela klasičnih bijelih tenisica, koje su postale istinskim modnim klasikom, ni ove jeseni ne manjka, kao i verzija od kombinacije boja i materijala koje podsjećaju na verzije namijenjene aktivnostima u prirodi.