UDOBNE I TOPLE

Zaista im je teško odoljeti: Izdvojili smo najljepše modele hit haljina s polica trgovina

25.09.2021 u 16:06

Bionic
Reading

Haljine iz sezone u sezonu bilježe sve veću popularnost jer nas u jednom potezu rješavaju muka oko osmišljavanja stajlinga, a brojne ljubiteljice mode ne žele ih se odreći ni padom temperatura, kada na scenu stupaju verzije od debljih materijala

Nekad veliki hit u 90-ima, pletene haljine vratile su se na modnu scenu u nikad privlačnijem ruhu, a iako se prvenstveno vežu za hladne mjesece u godini, zavodljive verzije od tankog pletiva unazad nekoliko sezona postale su itekako poželjne u ljetnim mjesecima.

Kao i prošlogodišnje sezone jesen/zima, različiti modeli pletenih haljina preplavili su police trgovina. Pripijene bodycon verzije pletenih haljina ponovno slove kao najpoželjnije, a u stopu ih prate predimenzionirane inačice koje ćete poželjeti nositi od jutra do mraka.

  • +5
Pletene haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Pletene haljine od vune i kašmira u hladnim mjesecima osigurat će potrebnu dozu topline, a svojim modnim primjerom neke od najutjecajnijih street style zvijezdi iz sezone u sezonu dokazuju s kojom se lakoćom nose uz različite modele obuće i modne dodatke.

street style

Tjedan mode u punom je jeku, a Njujorčanke jako dobro znaju - sada je vrijeme za odjenuti najbolje stajlinge

Pogledaj galeriju