PRIDRUŽITE SE

Telefončić slavi prvi rođendan

02.05.2013 u 11:48

Bionic
Reading

Savjetovalište za rani razvoj djece Telefončić u subotu, 4. svibnja, s početkom u 11.15 sati na Trgu Petra Preradovića u Zagrebu slavi veliki prvi rođendan

Telefončić je prva telefonska usluga za roditelje i sve koje brinu o djeci od rođenja do polaska u školu, a pokrenuta je na traženje roditelja. Telefončić je pokrenut zahvaljujući donacijama građana i tvrtki UNICEF-u te uz podršku Grada Zagreba i Malog doma. U prvih godinu dana rada Telefončić je odgovorio na više od 5.000 upita.

Na rođendanskom slavlju očekuju se brojni partneri i prijatelji Telefončića, među kojima su ministar zdravlja dr. sc. Rajko Ostojić, UNICEF-ova ambasadorica dobre volje Maja Vučić, glumice Ana Vilenica i Ines Bojanić, nogometaš Jerko Leko sa suprugom Ivom Šarić Leko te brojni drugi roditelji s djecom.

Na proslavi će dječji zbor Zabočki mališani goste razveseliti pjesmama, a slatki sponzor Ivica i Marica zasladiti rođendanskom tortom. Voditeljska palica pripala je Zlati Mück, a goste će pozdraviti voditeljica i v. d. predstojnice Ureda UNICEF-a u Hrvatskoj Đurđica Ivković i voditeljica Telefončića Lina Đulvat.

Proslavi će se pridružiti i savjetnice Telefončića koje će na licu mjesta rado odgovoriti roditeljima na sva pitanja o trudnoći i porodu, dojenju i prehrani, zdravstvenim potrebama djeteta, njezi, razvoju djeteta i suvremenom roditeljstvu.