BRAVO!

Taylor Swift školama donirala 250 tisuća dolara

15.12.2009 u 14:00

Bionic
Reading

Taylor Swift, sve popularnija američka country pop zvijezda, svoj 20. rođendan nedavno je obilježila lijepom gestom – darovala je američkim školama 250 tisuća dolara

Swift je doista netipična showbizzerica - umjestorazuzdanih partija mlada pjevačica radije bira mirna druženja s nekoliko prijatelja, a nedavno je otkrila i da nikad nije probala alkohol.
Zgodna plavuša, za koju mnogi kažu da je zbog svog (barem zasad) besprijekornog ponašanja sjajan uzor za tinejdžere, odlučila je pokloniti 250 tisuća dolara za pomoć školama koje je pohađala i s kojima je surađivala.

Novac će škole iskoristiti za nabavu potrebnog materijala za nastavu.
 
'Željela sam to napraviti na kraju ove godine, koja će mi ostati zauvijek u predivnom sjećanju. Još je bio i moj rođendan pa sam htjela potrošiti novac na drugačiji način. Osim toga, vjerujem u obrazovanje. U tim školama sam jako puno naučila i htjela sam im se odužiti na najbolji mogući način. Mislim da je tako najbolje', rekla je Taylor Swift, za koju se priča da je u vezi s Taylorom Lautnerom, Jacobom Blackom iz sage 'Sumrak'.