TIJELO IZ SNOVA

Tatjana Dragović izazvala pomutnju ovom objavom; fanovi ne vjeruju kako dobro izgleda u bikiniju

10.12.2022 u 21:25

Bionic
Reading

Tatjana Dragović pobjegla je iz hladnog i kišovitog Zagreba, a gdje ovih dana uživa pokazala je fotografijama koje objavljuje na Instagramu

Zgodna brineta koja je ostvarila zavidnu karijeru kao manekenka i u inozemstvu i danas mami uzdahe svojim isklesanim tijelom.

Bivša supruga Gorana Ivaniševića i njezin životni suputnik, maneken i pjevač Vlaho Arbulić, borave na divnim Maldivima gdje uživaju punim plućima, što dokazuju i fotografije koje objavljuju ovih dana.

Svojim brojnim pratiteljima redovito daju uvid u odmor iz snova, a smjestili su se u luksuznom resortu Waldorf Astoria na otočiću Ithaafushi, koji je dio egzotičnih Maldiva.

  • +5
Tatjana Dragović Izvor: Cropix / Autor: Srdjan Vrancic / CROPIX

Tatjana i Vlaho rado su podijelili pojedine trenutke iz tog raja na zemlji, a posljednja je objava Tatjane Dragović ostavila sve bez riječi.

Lijepa Tatjana, za koju su se nekad otimali najpoznatiji svjetski dizajneri, odjevena u minijaturni bikini pozirala je na biciklu pohvalivši se fantastičnom figurom, dok se u pozadini vidjelo tirkiznoplavo more, baš kao na nekom reklamnom posteru.

Nije dugo trebalo čekati na komplimente na račun Tatjanine zavidne linije.

'Wow', 'Pure beauty', 'Koliko si ti zgodna', samo su se redale pohvale.

Inače, nedavno je Tatjana svoje brojne obožavatelje podsjetila na zvjezdane dane svoje manekenske karijere zahvaljujući snimci koju je dobila od svoje prijateljice i nekadašnje kolegice s modnih pista, Kristine Radić, nekad Bradač, a koja je snimljena davne 1995. godine

Riječ je o snimci kada su njih dvije bile među odabranim manekenkama na modnoj reviji slavne pariške modne kuće Christian Dior. Tada su Tatjana i Kristina pistom kročile zajedno s najvećim supermodelima 90-ih, predvođene neponovljivom Lindom Evangelistom.