U NJIH SE GLEDALO

Tara Thaller i Judita Franković u haljinama domaćeg dizajnerskog dvojca ukrale svu pažnju na crvenom tepihu

20.08.2019 u 12:26

Bionic
Reading

Modna izdanja na crvenom ćilimu Sarajevo Film Festivala i četvrti dan oduševljavaju publiku i javnost. U moru brojnih regionalnih zvijezda pažnju su plijenile i glumice Judita Franković i Tara Thaller koje su se odlučile za haljine istog hrvatskog dizajnerskog dvojca

Sinoć su svoja najbolja izdanja pokazale glumice Leona Paraminski koja se odlučila za prekrasnu haljinu po uzoru na holivudski glamur 50-ih koju potpisuje Boris Pavlina, te Judita Franković i Tara Thaller koje su se crvenim tepihom odlučile prošetati u kreacijama s potpisom domaćeg dizajnerskog dvojca Twins, i nisu požalile.

Tara i Judita ukrale su svu pažnju. Jedna od najomiljenijih glumica mlađe generacije, Judita Franković, koju publika najčešće pamti po ulozi Sonje u filmu 'Sonja i bik', mamila je poglede u neonsko zelenoj haljini bez rukava i 'A' kroja, s predimenzioniranim volanom na dnu i detaljem crne trake u struku.

Cjelokupan look glumica je zaokružila visokom, elegantnom punđom i nepogrešivim beauty odabirom - crvenim ružem koji baš nikad neće izaći iz mode.

Mlađahna glumica Tara Thaller, koju je publika upoznala u serijama 'Pogrešan čovjek' i 'Uspjeh', nakon čega je pokazala i svoje vokalno umijeće u emisiji 'Zvijezde pjevaju', zasluženo je ukrala sve poglede u seksi satenskoj haljini, koju također potpisuje domaći dvojac Twins.

Ženstvena haljina, trenutno popularne narančaste boje, istaknula je Tarino istesano tijelo i obline, dok je dugački prorez na haljini otkrio glumičine vitke i preplanule noge. Cjelokupan stajling glumica je dodatno podignula efektnim đutim sandalama na petu, dok je kosu za ovu prigodu nosila spuštenu i stiliziranu u glamurozne valove.

SVEČANO OTVORENJE

Počeo 25. Sarajevo Film Festival: Na crvenom tepihu blistale i naše zvijezde

Pogledaj galeriju