GLAMUROZNO IZDANJE

Poput holivudskih diva: Leona Paraminski zablistala na bosanskom ćilimu

19.08.2019 u 21:52

Bionic
Reading

Bosanskim ćilimom, koji je zamijenio tradicionalan crveni tepih, na novom izdanju Sarajevo film festivala uz mnogobrojne zvijezde prošetala se i ekipa srpske kriminalističke serije 'Senke nad Balkanom' čiji su autori Dragan Bjelogrlić i Stevan Koprivica

U pratnji kolega iz serije poput glumica Nataše Ninković, Jovane Stojiljković i Gorana Bogdana, bosanskim ćilimom na Sarajevo film festivalu prošetala se i hrvatska glumica s američkom adresom, Leona Paraminski, koja je navedenom prigodom u prijestolnicu Bosne i Hercegovine donijela dašak holivudskog glamura u raskošnoj haljini srebrnoga odsjaja.

Ekipa serije 'Senke nad Balkanom' prošetala crvenim tepihom 25. SFF-a Izvor: Pixsell / Autor: Armin Durgut/PIXSELL

Spomenutu kreaciju viđenu na Leoni potpisuje poznati domaći dizajner Boris Pavlin kojem je prije sedam godina povjerila kreiranje vjenčanice u kojoj je izrekla sudbonosno 'da' partneru Tinu Komljenoviću na karipskom otoku Saint Lucia.

Uz raskošnu haljinu s mnoštvom detalja, Leona je nosila prigodne srebrne sandale uz zalizanu frizuru mokrog izgleda.

Kako se imalo priliku doznati, u seriji Dragana Bjelogrlića Leona Paraminski utjelovljuje lik Marije Oršić, 'bitnu figuru' u kreiranju ideologije i simbola Trećeg rajha. Riječ je o ženi za koju se govori da je bila inspiracija Anti Paveliću za roman 'Liepa plavka'.

'Mislim da će mi to biti jedna od boljih uloga u karijeri na ovim prostorima. To je *ebena uloga. Atmosfera na setu je genijalna. Dosad nisam radila s nekim tko je toliko detaljan, tko toliko traži od glumca, a ima toliko dobru atmosferu. Dragan Bjelogrlić je ostvarenje mojih snova', ispričala je Leona nedavno za tportal.